98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
16
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 10 baxuri de bere Bucegi!

 admin  2016.04.27  Diverse,Trageri la sorti,Alimente  3105

concurs Bucegi

Campania promotionala “Bucegi - Pe inima românilor” se desfasoara in perioada 26 aprilie - 26 mai 2016.

Pentru a se inscrie in concurs prin intermediul paginii web utilizatorii trebuie sa urmeze urmatorii pasi:

  • acceseaza site-ul campaniei;
  • participantul incarca la sectiunea “Câştigă cu Bucegi” o fotografie cu tema “sentimentul de acasă”, adaugand o scurta descriere, in sectiunile indicate, din formular;
  • completeaza formularul de inscriere in concurs, cu date valide, toate campurile din formular: Nume, Prenume, E-mail, Numar de telefon;
  • acceseaza butonul “Trimite” pentru inscriere;
  • participantul are posibilitatea de a da click pe butonul “share on FB” pentru a-si promova propria fotografie si pentru a atrage cat mai multe voturi;
  • in urma voturilor primite pentru fotografia incarcata, utilizatorul/utilizatorii se vor clasa intr-un clasament: “Top 10 cele mai votate fotografii”;

Fotografiile care sunt postate pe sau prin intermediul Facebook vor fi utilizate de către organizator pentru a selecta câștigătorul. Câștigătorii vor fi selectati de către organizator în data de 27 mai 2016 și anuntati telefonic pana in data de 28 mai 2016.

Premiile campaniei vor fi oferite celor 10 participanti care au strans cele mai multe voturi pentru fotografiile incarcate.

Premiile acordate in cadrul prezentei campanii promotionale sunt:

  • 10 baxuri bere Bucegi, 1 bax x 24 buc doza 0,5L, pentru cei 10 castigatori.

Premiile campaniei promotionale se acorda la finalul campaniei promotionale, in termen de 20 de zile, fiind livrate prin curier la adresa indicata de participantul castigator.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Bucegi castiga premii concurs bere castiga bereNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.