80
concursuri
active
Premii
in valoare de

695.84
miliarde de lei,
adica

695.839.387,00
RON
11574
concursuri
expirate
22
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 10 aparate Ceresit Aero 360!

 admin  2015.11.13  Diverse,Trageri la sorti  1800

concurs Sfatul Medicului

Intai iti vom spune de ce este util sa ai un dezumidificator la tine acasa, apoi te vom invita sa participi la un concurs prin care poti castiga unul dintre cele 10 aparate Ceresit Aero 360.

Desi pare greu de crezut, tu si familia ta produceti intr-o zi aproximativ 12 litri de apa, sub forma de vapori. Cum? Prin activitatile casnice obisnuite precum pregatirea meselor, folosirea camerei de baie, spalarea hainelor, incalzirea casei etc. Atunci cand este excesiva, umiditatea constituie o amenintare atat pentru locuinta, cat si pentru sanatatea celor care locuiesc intr-un mediu cu umiditate ridicata.

Umiditatea in exces conduce la aparitia condensului si a mucegaiului in locuinta, a mirosurilor neplacute, la deteriorarea peretilor, a tapetului, a pardoselii si chiar a materialelor textile. Totodata, umiditatea ridicata influenteaza negativ durata de viata a aparatelor electrocasnice.

In ceea ce priveste sanatatea, excesul de umiditate favorizeaza aparitia afectiunilor respiratorii precum infectiile virale, rinitele alergice sau astmul, precum si aparitia afectiunilor reumatice. Desi pare greu de crezut, alergiile la praf se dezvolta mult mai usor intr-un mediu umed.

Aparatul dezumidificator Ceresit Aero 360 lupta cu succes impotriva umiditatii excesive. Acesta ofera o absorbtie ridicata a umiditatii din aer si neutralizeaza eficient mirosurile neplacute. Functioneaza fara curent electric, doar pe baza unei tablete care absoarbe umiditatea din aer si o transforma in solutie salina. Cand recipientul aparatului s-a umplut, trebuie doar sa torni in chiuveta solutia salina rezultata.

Pentru a participa la concurs trebuie:

  • sa aveti cont pe www.sfatulmedicului.ro si sa fiti logat;
  • daca nu aveti cont, sa completati corect formularul de inregistrare;
  • sa raspundeti la intrebarea concursului;
  • sa dati Share la postarea din facebook, iar la mesaj sa folositi #Aero360;
  • sa cititi regulamentul concursului;

Premii:

Concursul se desfasoara in perioada 11.11.2015 - 30.11.2015.

Castigatorii vor fi desemnati in urma unei trageri la sorti, efectuata cu ajutorul calculatorului. Extragerea va avea loc in ultima zi a concursului.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Sfatul Medicului castiga premii Ceresit Aero 360 dezumidificator Ceresit