Acest concurs a expirat în data de 2015-12-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga un dezumidificator Ceresit Aero 360.

Intai iti vom spune de ce este util sa ai un dezumidificator la tine acasa, apoi te vom invita sa participi la un concurs prin care poti castiga unul dintre cele 10 aparate Ceresit Aero 360.

Desi pare greu de crezut, tu si familia ta produceti intr-o zi aproximativ 12 litri de apa, sub forma de vapori. Cum? Prin activitatile casnice obisnuite precum pregatirea meselor, folosirea camerei de baie, spalarea hainelor, incalzirea casei etc. Atunci cand este excesiva, umiditatea constituie o amenintare atat pentru locuinta, cat si pentru sanatatea celor care locuiesc intr-un mediu cu umiditate ridicata.

Umiditatea in exces conduce la aparitia condensului si a mucegaiului in locuinta, a mirosurilor neplacute, la deteriorarea peretilor, a tapetului, a pardoselii si chiar a materialelor textile. Totodata, umiditatea ridicata influenteaza negativ durata de viata a aparatelor electrocasnice.

In ceea ce priveste sanatatea, excesul de umiditate favorizeaza aparitia afectiunilor respiratorii precum infectiile virale, rinitele alergice sau astmul, precum si aparitia afectiunilor reumatice. Desi pare greu de crezut, alergiile la praf se dezvolta mult mai usor intr-un mediu umed.

Aparatul dezumidificator Ceresit Aero 360 lupta cu succes impotriva umiditatii excesive. Acesta ofera o absorbtie ridicata a umiditatii din aer si neutralizeaza eficient mirosurile neplacute. Functioneaza fara curent electric, doar pe baza unei tablete care absoarbe umiditatea din aer si o transforma in solutie salina. Cand recipientul aparatului s-a umplut, trebuie doar sa torni in chiuveta solutia salina rezultata.

Pentru a participa la concurs trebuie:

  • sa aveti cont pe www.sfatulmedicului.ro si sa fiti logat;
  • daca nu aveti cont, sa completati corect formularul de inregistrare;
  • sa raspundeti la intrebarea concursului;
  • sa dati Share la postarea din facebook, iar la mesaj sa folositi #Aero360;
  • sa cititi regulamentul concursului;

Premii:

Concursul se desfasoara in perioada 11.11.2015 - 30.11.2015.

Castigatorii vor fi desemnati in urma unei trageri la sorti, efectuata cu ajutorul calculatorului. Extragerea va avea loc in ultima zi a concursului.