98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
21
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 1.000 de seturi de produse Persil Power-Mix Caps!

 admin  2015.07.01  Diverse,Castig instant  1891

concurs Persil

Incearca inovatia Persil Power-Mix Caps gratuit chiar la tine acasa!

Buzz Store iti lanseaza o noua provocare si te invita sa descoperi inovatia Persil Power-Mix Caps, noul detergent pudra si gel impreuna, cu dubla putere pentru o curatare perfecta si rufe stralucitoare. Alatura-te si tu echipei de testare Buzz Store si fii printre primii care descopera beneficiile noului detergent Persil Power-Mix Caps.

Noul detergent 2 in 1 ia forma unor capsule pre-dozate care combina beneficiile detergentului pudra, dar si ale celui lichid, oferind o solutie eficienta de curatare, chiar si la temperaturi scazute. Formula indeparteaza petele dificile si asigura curatarea profunda a tesaturii datorita detergentului pudra, in timp ce detergentul gel mentine culorile intense si ofera un parfum de durata rufelor. Acum ai dubla putere cu Persil Power-Mix pentru o curatare perfecta si rufe stralucitoare intr-o capsula bicamerala usor de folosit!

Inscrie-te acum in campania de testare Buzz Store si poti fi selectionat pentru a primi acasa, gratuit, kit-ul de Buzzer Persil.

In campanie sunt disponibile 1.000 de locuri. Campania se desfasoara in perioada 24 aprilie - 14 iulie 2015.

Participa acum la campania de testare BuzzStore-Persil. Pentru a te inscrie, te rugam sa te autentifici aici. ...esti la un click distanta!

Completeaza chestionarul de selectie si fii cat mai sincer/a. Nu uita! Nu exista raspunsuri corecte sau gresite!

Sunt selectati acei Buzzeri al caror profil este potrivit produselor propuse spre testare.


PARTICIPA LA CONCURS

Persil Power-Mix Caps concursuri online incearca gratuit castiga garantat concurs chestionarul de selectie detergent pudraNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.