Acest concurs a expirat în data de 2015-07-15. Vezi concursurile active aici.
Incearca inovatia Persil Power-Mix Caps gratuit chiar la tine acasa!

Incearca inovatia Persil Power-Mix Caps gratuit chiar la tine acasa!

Buzz Store iti lanseaza o noua provocare si te invita sa descoperi inovatia Persil Power-Mix Caps, noul detergent pudra si gel impreuna, cu dubla putere pentru o curatare perfecta si rufe stralucitoare. Alatura-te si tu echipei de testare Buzz Store si fii printre primii care descopera beneficiile noului detergent Persil Power-Mix Caps.

Noul detergent 2 in 1 ia forma unor capsule pre-dozate care combina beneficiile detergentului pudra, dar si ale celui lichid, oferind o solutie eficienta de curatare, chiar si la temperaturi scazute. Formula indeparteaza petele dificile si asigura curatarea profunda a tesaturii datorita detergentului pudra, in timp ce detergentul gel mentine culorile intense si ofera un parfum de durata rufelor. Acum ai dubla putere cu Persil Power-Mix pentru o curatare perfecta si rufe stralucitoare intr-o capsula bicamerala usor de folosit!

Inscrie-te acum in campania de testare Buzz Store si poti fi selectionat pentru a primi acasa, gratuit, kit-ul de Buzzer Persil.

In campanie sunt disponibile 1.000 de locuri. Campania se desfasoara in perioada 24 aprilie - 14 iulie 2015.

Participa acum la campania de testare BuzzStore-Persil. Pentru a te inscrie, te rugam sa te autentifici aici. ...esti la un click distanta!

Completeaza chestionarul de selectie si fii cat mai sincer/a. Nu uita! Nu exista raspunsuri corecte sau gresite!

Sunt selectati acei Buzzeri al caror profil este potrivit produselor propuse spre testare.