101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
33
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cei 3 brazi impodobiti de un designer!

 admin  2014.11.22  Diverse,Trageri la sorti  2153

concurs Ferrero

Campania este organizată şi se desfăşoară pe teritoriul României în perioada 21.11.2014, ora 00:00:00 – 13.12.2014.

Pentru a participa la prezenta Campanie și a câștiga unul dintre dintre premiile oferite, participanţii trebuie să respecte următorul mecanism:

  • Să achiziţioneze în Perioada Campaniei, în oricare zi din perioada 21.11.2014 – 13.12.2014, minimum 200 g de praline Ferrero (Praline Ferrero reprezentand oricare varianta de Raffaello, Ferrero Rocher, Mon Cheri sau Pocket Coffee care impreuna sa insumeze 200 g). Dacă participantul achiziționează un Produs participant constituit din mai multe cutii de specialități Ferrero care au împreună minimum 200 de grame, acestea trebuie să fie toate specificate pe același/un singur bon fiscal.
  • Să înscrie numărul și data bonului fiscal ce atestă achiziția unui Produs participant pe website-ul Raffaello, la secțiunea Campaniei, începând 21.11.2014, până la data limită de 13.12.2014; în aplicaţia disponibilă pe website-ul Raffaello participantul trebuie să completeze formularul de înregistrare în Campanie, cu datele personale solicitate (nume, prenume, număr de telefon mobil şi adresa de e-mail) şi să introducă numărul și data bonului fiscal; completarea acestor date este obligatorie pentru înscrierea valabilă în Campanie. Participantul va putea folosi pentru înscrierea valabilă numai un număr de telefon mobil activ, valabil în oricare dintre rețelele de telefonie mobilă Telekom, Orange sau Vodafone.
  • După ce bonul fiscal a fost înscris în Campanie conform celor de mai sus, participanţii vor primi un mesaj de confirmare a înscrierii (mesajul este de tip „pop-up” și apare pe pagina Raffaello după fiecare înscriere).

Pentru fiecare bon fiscal valabil înscris participanţii vor primi o şansă de a câştiga prin tragere la sorţi un brad de craciun impodobit de un designer.

Premiile oferite în cadrul prezentei Campanii sunt:

  • 3 brazi impodobiti de un designer

PARTICIPA LA CONCURS

concurs Ferrero brazi impodobiti praline Ferrero concursuri online Ferrero RocherNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.