98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
29
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul din cele trei produse pentru colesterol!

 admin  2014.07.18  Health & Fitness,Trageri la sorti  951

concurs Fares

Concursul este organizat și desfășurat pe întreg teritoriul României, în perioada 15 iulie - 30 iulie 2014 ora 12:00, ora României.

Știați că h​ipercolesterolemia este lipsită de simptome? Cu alte cuvinte, puteți avea colesterolul crescut chiar dacă vă simțiți perfect sănătos. De aceea, este foarte important să aveți grijă cum vă alimentați. 

​Lăsați-ne un comentariu mai jos în care ne spuneți un aliment recomandat în dieta celor care suferă de această afecțiune și puteti câștiga unul din cele trei premii pe care vi le oferim cu drag, din inima Daciei.​

Ce trebuie sa facă Participantul:

  • Să intre pe site-ul fares.ro și să se autentifice; în cazul în care Participantul nu are un cont, va trebui mai întâi să își creeze unul.
  • Să răspundă într-un comentariu la întrebarea formulată în postarea care anunță concursul.
  • Să completeze corect datele de înscriere (nume și email).

 În cadrul Concursului se pot câștiga 3 produse Fares:

  • 1 x Ceai pentru colesterol din tradiția monahală românească
  • 1 x Capsule Colesterol
  • ​1 x Tinctură Colesterol

PARTICIPA LA CONCURS

h​ipercolesterolemia ceai pentru colesterol concurs FaresNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.