Acest concurs a expirat în data de 2015-01-21. Vezi concursurile active aici.
Umple-ti camara cu bunatati de la Topoloveni.

Topoloveni şi Europa FM îţi aduc în cămară, la început de an, două pachete a câte 6 borcane de bunătăţi româneşti din fructe şi legume proaspete, netratate chimic, provenind din culturi atestate ecologic.

Umple-ţi cămara cu bunătăţi de la Topoloveni.

Produsele Topoloveni, produse 100% româneşti, 100% naturale, fără zahăr adăugat, fără E-uri şi fără conservanţi sunt benefice pentru trei generaţii, de la copiii de şase luni până la persoanele bolnave de diabet. Magiunul din prune Topoloveni este bun chiar şi în curele de slăbire graţie fibrelor alimentare şi faptului că în realitate magiunul este ca o pastă de prune uscate, deoarece Topoloveni doar scoate apa din prunele proaspete.

Cu doar un click de mouse, poţi câştiga pe Europa FM, prin tragere la sorţi, unul din cele două pachete constând în 2 borcane de Dulceaţă de Topinambur, 2 borcane de Magiun de Prune Topoloveni şi 2 borcane de Zacuscă de vinete.

Magiunul din prune Topoloveni este singurul produs din România care a obţinut certificatul de "Indicaţie Geografică Protejată " acordat de UE. Este Furnizor al Casei Regale a României, multiplu premiat "Superior Taste Award" de către Institutului pentru Gust şi Calitate Bruxelles, Ambassador of the "Romanian tradiţional taste". Poate fi consumat de la vârsta de 6 luni - când începe diversificarea alimentaţiei; poate fi consumat și de persoanele bolnave de diabet, cu acordul medicului curant, conform unui studiu realizat la Institutul Naţional de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice N.C.Paulescu.

Conservele de Topoloveni nu conţin niciun aditiv sau agent de conservare, metoda de preparare fiind cea care le asigură neperisabilitatea.