Acest concurs a expirat în data de 2016-12-27. Vezi concursurile active aici.
Santal 20 de ani – oameni spirit fresh.

Campania “Santal 20 de ani – oameni spirit fresh” va incepe la data de 11.11.2016, ora 09:00 si va dura pana la data de 26.12.2016 inclusiv, ora 23:59:59.

Participantii se pot inscrie in campanie, in perioada desfasurarii acesteia, prin accesarea site-ului www.santal.ro, în Galeria "oameni spirit fresh", prin incarcarea pozei persoanei pe care o considera “SPIRIT FRESH” si povestea acesteia precum si prin completarea urmatoarelor formulare care contin datele persoanei indicate, respectiv datele participantului:

  1. Datele persoanei pe care o propui pentru Galeria Oameni Spirit Fresh: Nume Prenume, adresa E-mail, Descrie de ce consideri ca este un om spirit fresh, Link Profil (Facebook, Website, Blog, etc);
  2. Datele tale /Participant: Nume, Prenume si adresa E-mail In mod obligatoriu se va bifa: “Am citit si sunt de acord cu prevederile Regulamentului Oficial al Campaniei.” “Oameni spirit fresh” in acceptiunea Organizatorului, sunt oamenii care au stiut intotdeauna sa se reinventeze, sa gaseasca metode noi de a face lucrurile si de a-si mentine fresh starea de spirit.

In cadrul prezentei campanii se vor acorda, prin jurizare, urmatoarele premii:

  • 50 premii, fiecare constand intr-un pahar personalizat.

Premiile nu pot fi inlocuite cu alte castiguri si nici nu se acorda contravaloarea in bani. In cazul refuzului castigatorilor de a beneficia de premiu sau in cazul imposibilitatii validarii sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului.

Castigatorii vor fi desemnati prin jurizare, care se va realiza, saptamanal, in fiecare zi de marti, incepand cu data 15.11.2016. La fiecare jurizare vor intra inscrierile receptionate in saptamana anterioara, din intervalul luni duminica, exceptie facand ultima saptamana de campanie, in cazul careia intervalul este luni-luni. Comisia de jurizare va fi alcatuita din reprezentanti ai Organizatorului, care vor alege cele mai frumoase/interesante/fresh 50 de povesti de viata inscrise in Campanie. In cadrul fiecarei jurizari se vor desemna 7 potentiali castigatori, exceptie facand ultima saptamana, cand se vor desemna 8 potentiali castigatori.