Acest concurs a expirat în data de 2015-10-03. Vezi concursurile active aici.
Castiga cu Flanco si Varta.

Campania “Castiga cu Flanco si Varta” se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei, in reteaua de magazine Flanco, in perioada 02 august 2015 – 02 octombrie 2015, inclusiv.

Pentru a participa la campanie, orice persoana interesata trebuie sa achizitioneze de la oricare dintre magazinele Flanco Retail S.A. unul sau mai multe produse participante. Participantii se pot inscrie in Campanie, dupa emiterea facturii sau bonului fiscal aferente achizitiei.

Pentru inscrierea in Campanie, fiecare Participant trebuie sa completeze un talon de inscriere disponibil la casele de marcat din magazinele Flanco si sa il introduca in urna aflata la casa de marcat.

In cazul in care un client are o factura care contine mai multe Produse participante cu valoare individuala de peste 25 de lei, TVA inclus, acesta se poate inscrie in Campanie prin introducerea in urna a mai multor taloane de inscriere, respectiv pentru fiecare achizitie de produse participante.

Premiile Campaniei sunt:

  • 10 x Baterii Varta Energy AAA bl2
  • 10 x Baterii Varta Energy AA bl 2
  • 10 x S742-061 lacat bagaje galben 20 mm 3 cifre
  • 5 x Perie de par Remington B96PEU E51 Silk Paddle Brush
  • 5 x Perie de par RemingtoB96REU E51 Silk Round Brush
  • 5 x 17936-56/RH Cook at Home Sandwich Maker
  • 5 x 19006-56/RH Desire Food Processor

Castigatorii vor fi extrasi in fiecare saptamana de Campanie, timp de 9 saptamani.  Se vor extrage din urna cate 5  taloane de inscriere, care reprezinta 5 finalisti dintre participantii la Campanie in fiecare magazin Flanco, in fiecare zi de sambata in perioada Campaniei, la ora 15:00 de catre directorul de magazin Flanco. Daca un Participant a introdus talonul in urna in oricare din saptamanile de Campanie, acesta va avea sanse de extragere in fiecare saptamana, pana la momentul in care fie este extras, fie se incheie Campania. Cei 5  finalisti de la fiecare magazin Flanco vor intra automat in extragerea pentru premiile Campaniei, extragere ce va avea loc in fiecare zi de luni, cu exceptia zilei de 03.08.2015, prin intermediul site-ului random.org.

In fiecare zi de luni pe perioada desfasurarii Campaniei, cu exceptia zilei de 03.08.2015 se vor extrage cate 50 de castigatori prin random.org, pentru finalistii extrasi in magazinele Flanco, in saptamana anterioara extragerii.

Numele castigatorilor va fi afisat in termen de 2 zile lucratoare de la extragere pe pagina de Facebook Varta.