108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
37
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul din cele 5 sisteme de navigare (GPS) Garmin Nuvi 66LM si harta Full Europe!

 admin  2014.12.28  Electronice,Trageri la sorti  1264

concurs ING Bank

Campania Promotionala se va desfasura in perioada 18 decembrie 2014 – 15 ianuarie 2015 (inclusiv).

La aceasta Campanie Promotionala poate participa orice persoana fizica ce indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:

  • are domiciliul sau resedinta in Romania;
  • a implinit varsta de 18 ani pana la data inceperii prezentei Campanii promotionale;
  • este titularul unui cont curent in lei deschis la Organizator si detine serviciul ING Home’Bank;
  • pe perioada de desfasurare a Campaniei Promotionale achizitioneaza prin intermediul serviciului ING Home’Bank produsul rovinieta, indiferent de categoria autovehiculului, cu perioada de valabilitate de minimum 30 zile (inclusiv);
  • tranzactia de achizitie rovinieta realizata in conditiile mentionate mai sus are status „Confirmat”;

Persoanele fizice care indeplinesc cumulativ conditiile de mai sus, vor fi inscrisi automat in tragerea la sorti pentru a castiga unul din cele 5 sisteme de navigare ( GPS) Garmin Nuvi 66LM, diagonala 6.0”, harta Full Europe + Update gratuit al hartilor pe viata.

Fiecare Participant poate achizitiona in perioada Campaniei Promotionale un numar nelimitat de roviniete pentru propriul autovehicul sau pentru cel al unor terte persoane, pentru fiecare rovinieta achizitionata cu o perioada de valabilitate de minimum 30 zile, primind un drept de participare la extragerea la sorti a Campaniei. Mai multe roviniete achizitionate, mai multe sanse.

Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor va fi organizata cel tarziu pana la data de 30 ianuarie 2015. La tragerea la sorti vor fi extrasi 5 castigatori si 5 rezerve. 


PARTICIPA LA CONCURS

sisteme de navigare GPS castiga GPS harta Full Europe Update gratuit al hartilor pe viata concurs ING ING Home Bank concurs ING BankNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.