Acest concurs a expirat în data de 2015-01-16. Vezi concursurile active aici.
Rovinieta iti poate aduce un GPS.

Campania Promotionala se va desfasura in perioada 18 decembrie 2014 – 15 ianuarie 2015 (inclusiv).

La aceasta Campanie Promotionala poate participa orice persoana fizica ce indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:

  • are domiciliul sau resedinta in Romania;
  • a implinit varsta de 18 ani pana la data inceperii prezentei Campanii promotionale;
  • este titularul unui cont curent in lei deschis la Organizator si detine serviciul ING Home’Bank;
  • pe perioada de desfasurare a Campaniei Promotionale achizitioneaza prin intermediul serviciului ING Home’Bank produsul rovinieta, indiferent de categoria autovehiculului, cu perioada de valabilitate de minimum 30 zile (inclusiv);
  • tranzactia de achizitie rovinieta realizata in conditiile mentionate mai sus are status „Confirmat”;

Persoanele fizice care indeplinesc cumulativ conditiile de mai sus, vor fi inscrisi automat in tragerea la sorti pentru a castiga unul din cele 5 sisteme de navigare ( GPS) Garmin Nuvi 66LM, diagonala 6.0”, harta Full Europe + Update gratuit al hartilor pe viata.

Fiecare Participant poate achizitiona in perioada Campaniei Promotionale un numar nelimitat de roviniete pentru propriul autovehicul sau pentru cel al unor terte persoane, pentru fiecare rovinieta achizitionata cu o perioada de valabilitate de minimum 30 zile, primind un drept de participare la extragerea la sorti a Campaniei. Mai multe roviniete achizitionate, mai multe sanse.

Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor va fi organizata cel tarziu pana la data de 30 ianuarie 2015. La tragerea la sorti vor fi extrasi 5 castigatori si 5 rezerve.