Beauty • Trageri la sorti

Concurs: Castiga unul din cele 5 seturi Barbara Hofmann!

Adăugat de concursoman în data de 2015.01.19 • 1662 vizualizări

concurs bbcollection

Concurs Barbara Hofmann

Concursul incepe la ora 10:00:00, pe data de 17 Ianuarie 2015 si se incheie la ora 23:59:59, pe data de 18 Februarie 2015.

La Concurs pot participa toate persoanele care au resedinta in Romania, cu varsta de 18 ani impliniti la data inceperii promotiei, care, pe durata de desfasurare a Concursului, urmeaza procedura descrisa mai jos, detin un pasaport sau CI valabil cel putin 6 luni dupa data extragerii la sorti.

Procedura Concursului:

  1. Participantul trebuie sa acceseze site-ul bbcollection.ro si sa raspunda corect la intrebarea "In ce tara sunt produse instrumentele de make-up Barbara Hofmann?".
  2. Participantul trebuie sa comunice Organizatorului prin completarea unui formular electronic pe site-ul bbcollection.ro urmatoarele date cu caracter personal: numele, prenume, data de nastere, adresa de email, localitate, judet, sex, adresa unde locuieste permanent in mod legal si numarul de telefon la care poate fi contactat Participantul.

Premiile acordate prin tragere la sorti constau in: 

  • 5 seturi Barbara Hofmann (fiecare set contine: 1 aparat negru Barbara Hofmann, 10 bureti Barbara Hofmann, 1 pensula de buze.)

Tragerea la sorti prin intermediul careia se vor declara castigatorii va avea loc pe data de 19 Februarie 2015, prin care se vor extrage 5 castigatori si 25 rezerve.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS