76
concursuri
active
Premii
in valoare de

673.74
miliarde de lei,
adica

673.739.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
24
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul din cele 5 produse oferite de myelements – Beautin Collagen – Colagen lichid imbogatit cu Acid Hialuronic!

 admin  2015.12.11  Beauty,Trageri la sorti  1345

concurs Eva.ro

Da un plus de frumuseste si sanatate pielii tale cu produsul inovativ de la myelements - Beautin Collagen

Beautin Collagen este un produs oferit de myelements ce contine colagen hidrolizat imbogatit cu acid hialuronic si un complex de vitamine A,B,C si zinc. Acest produs sporeste  frumusetea si sanatatea pielii, prevenind in acelasi timp imbatranirea prematura a acesteia. Este ideal pentru fiecare femeie care doreste sa isi mentina stralucirea radianta a pielii.   

Dozajul recomandat de 30 ml este disponibil sub forma lichida si poate fi administrat asa cum este sau dizolvat in apa. Beautin collagen este disponibil in doua variante: capsuni-vanilie si mango-pepene galben.

Colagenul este proteina responsabila pentru mentinerea nivelului corespunzator de hidratare al pielii, asigurand fermitatea si elasticitatea acesteia in acelasi timp.  Colagenul si acidul hialuronic sunt doua substante prezente in mod natural in organism si joaca un rol exceptional in sanatatea pielii, iar acest produs nu numai ca va spori frumusestea pielii ci si a intregului organism datorita proprietatilor antioxidante ale componentelor sale.

Participa la concurs in perioada 10 decembrie 2015 - 11 ianuarie 2016, raspunde corect la intrebarea "Care sunt beneficiile Beautin Collagen?" si poti castiga una din cele 5 sticle Beautin Collagen Liquid Collagen.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Eva.ro castiga premii Beautin Collagen myelements