98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul din cele 5 produse oferite de Solgar- Polivitamina VM 2000!

 admin  2015.12.11  Beauty,Trageri la sorti  1281

concurs Eva.ro

Solgar este un brand cu o traditie indelungata ce a inceput in anul 1947, principala dorinta fiind intodeauna de a oferi clientilor produse de cea mai buna calitate bazate pe actualele cercetari stiintifice. Produsele Solgar sunt realizate la cele mai inalte standarde de calitate, testand produsele  fiecare etapa a procesului de fabricatie, de la stadiul de materie prima pana la produsul finit.

Unul dintre cele mai importante aspecte ale produselor Solgar este ca niciunul nu contine zahar, sare, amidon, drojdie, gluten sau lactoza, dar nici conservanti, coloranti sau arome artificiale si pot fi consumate de vegetarieni si vegani.

Polivitamina VM 2000 este un complex natural echilibrat de vitamine si minerale care ajuta la mentinerea energiei pe tot parcusul zilei, protejand totodata sistemul imunitar. Acest complex ofera corpului toate vitaminele si mineralele necesare pentru un stil de viață sănătos, fiind potrivit pentru toate vârstele si toate planurile nutritionale.

Participa la concurs in perioada 10 decembrie 2015 - 11 ianuarie 2016, raspunde corect la intrebarea "Care sunt principalele componente ale polivitaminei VM 2000?" si poti castiga una din cele 5 produse oferite de Solgar - Polivitamina VM 2000.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Eva.ro castiga premii concurs Solgar Polivitamina VM 2000Nu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.