Acest concurs a expirat în data de 2016-01-12. Vezi concursurile active aici.
Care sunt principalele componente ale polivitaminei VM 2000?

Solgar este un brand cu o traditie indelungata ce a inceput in anul 1947, principala dorinta fiind intodeauna de a oferi clientilor produse de cea mai buna calitate bazate pe actualele cercetari stiintifice. Produsele Solgar sunt realizate la cele mai inalte standarde de calitate, testand produsele  fiecare etapa a procesului de fabricatie, de la stadiul de materie prima pana la produsul finit.

Unul dintre cele mai importante aspecte ale produselor Solgar este ca niciunul nu contine zahar, sare, amidon, drojdie, gluten sau lactoza, dar nici conservanti, coloranti sau arome artificiale si pot fi consumate de vegetarieni si vegani.

Polivitamina VM 2000 este un complex natural echilibrat de vitamine si minerale care ajuta la mentinerea energiei pe tot parcusul zilei, protejand totodata sistemul imunitar. Acest complex ofera corpului toate vitaminele si mineralele necesare pentru un stil de viață sănătos, fiind potrivit pentru toate vârstele si toate planurile nutritionale.

Participa la concurs in perioada 10 decembrie 2015 - 11 ianuarie 2016, raspunde corect la intrebarea "Care sunt principalele componente ale polivitaminei VM 2000?" si poti castiga una din cele 5 produse oferite de Solgar - Polivitamina VM 2000.