Acest concurs a expirat în data de 2014-07-07. Vezi concursurile active aici.
Castiga unul din cele 5 premii saptamanale: un Ipad Air, o bicicleta Mountain Bike, o Bormasina Bosch, o Trotineta si o pereche de tenisi Converse!

Campania promotionala „Castiga unul din cele 5 premii saptamanale” va fi lansata in data de 23 unie 2014 si va dura pana la data de 6 iulie 2014, ora 23.59 (inclusiv), pe parcursul a 2 saptamani.

Premiile oferite castigatorilor in cadrul Campaniei sunt 10, adica 5 premii pe saptamana, cate unul pe fiecare categorie participanta la concurs:

  • Premii oferite pentru castigatorii care au postat anunt in categoria Electronice si Electrocasnice: 2 x tablete Ipad Air 16 GB, Wi-FI in valoare de 1.849 lei ( TVA inclus) fiecare si 2 premii in bani in valoare de 199,84 lei fiecare (contravaloarea impozitului datorat bugetului de stat de catre castigator)
  • Premii oferite pentru castigatorii care au postat anunt in categoria Hobby si Sport: 2 x bicicleta MTB Surge 50 Rock Machine in valoare de 1.460  lei ( TVA inclus) fiecare si 2 premii in bani in valoare de 137,6 lei fiecare(contravaloarea impozitului datorat bugetului de stat de catre castigator)
  • Premii oferite pentru castigatorii care au postat anunt in categoria Casa si gradina: 2 x Bormasina de gaurit cu percutie Bosch PSB 650 RE Compact, 650 W, 3000 RPM, 19 accesorii in valoare de 314 lei (TVA inclus)
  • Premii oferite pentru castigatorii care au postat anunt in categoria Mama si copilul: 2 x Trotineta Kettler Hot 8 Chocolate in valoare de 569 lei (TVA inclus) fiecare
  • Premii oferite pentru castigatorii care au postat anunt in categoria Moda si frumusete: 2 x Tenisi Converse All Star in valoare de 249 lei (TVA Inclus) fiecare.

Modul de desfasurare a campaniei:

Participantii trebuie sa posteze anunt pe www.olx.ro in perioada 24 iunie – 7 iulie 2014, in una (sau mai multe) din categoriile: Electronice si Electrocasnice, Mama si copilul, Casa si Gradina, Moda si Frumusete si Hobby si Sport, conform cu termenii si conditiile site-ului www.olx.ro.

Anuntul adaugat pentru concurs trebuie sa fie:

  • corect, creativ, original si real, cu toate datele necesare completate
  • sa fie conform cu termenii si conditiile site-ului OLX.ro, in ceea ce priveste postarea de anunturi
  • sa aiba o descriere atractiva si detaliata
  • sa contina toate informatiile necesare: pret, marime, culoare, stare
  • sa fie furnizate date de contact reale ale participantului/vanzatorului

Un participant poate posta mai multe anunturi pentru produse diferite pe care le are spre vanzare, un anunt = un produs diferit in una din categoriile din concurs. La fiecare extragere intra toate anunturile eligibile pentru Campanie postate in perioada de desfasurare (24 iunie – 7 iulie 2014).

In concurs intra toate anunturile postate in perioada de desfasurare a concursului si care corespund regulilor de mai sus, dar nu intra in concurs anunturile postate pe www.olx.ro prin campania concurs „Posteaza anunt pe OLX.ro”, folosind codul promotional de inscriere primit pe materialele promotionale din zona Unirea din Bucuresti cat si in cadrul tuturor restaurantelor KFC din tara.

Pentru finala comisia de jurizare, formata din reprezentanti ai organizatorului, va alege prin tragere la sorti la finalul fiecarei saptamani cei 5 castigatori ai saptamanii, unul pe fiecare categorie in care a postat. Tragerea la sorti va fi realizata prin programul http://www.random.org/.

Daca un participant are mai multe anunturi postate, atunci are mai multe sanse de castig in extragere, fiind inclus in tragerea la sorti cu toate anunturile postate in perioada Campaniei; un anunt =  o sansa de castig. In extragere vor fi incluse anunturile (codul id al acestora), nu conturile sau numele utilizatorilor.

Vor fi 10 castigatori: 5 castigatori pe saptamana, cate unul pe fiecare categorie inscrisa in Campanie.

  • Prima saptamana 24 – 30 iunie, extragerea pentru castigatorii prime saptamani se face pe data 1 iulie
  • A doua saptamana 1 – 7 iulie, extragerea pentru castigatorii celei de-a doua saptamani se face pe data de 8 iulie

Comisia de jurizare formata din reprezentanti ai organizatorului va analiza cele 10 anunturi iesite castigatoare si vor decide daca sunt in conformitate cu regulamentul Campaniei si sunt validati ca si castigatorii. Organizatorul va afisa participantii desemnati castigatori pe pagina de concurs de pe site-ul OLX.ro, in termen de 2 zile lucratoare de la extragerea saptamanala.