98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
51
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul din cele 5 premii oferite de Editura Litera!

 admin  2015.01.16  Carti, Reviste,Trageri la sorti  1143

concurs Editura Litera

Cartea Olive Kitteridge de Elizabeth Strout, aparuta la Editura Litera, sta la baza miniseriei de succes realizata de HBO, care a primit trei nominalizari la Premiile Globul de Aur 2015. in plus, cartea a obtinut Premiul Pulitzer pentru fictiune in 2009.

Volumul contine treisprezece povestiri scrise cu profunda intelegere si simpatie pentru natura umana dezvaluie momentele de tristete sau de revelatie ale unor oameni cât se poate de obisnuiti. Olive Kitteridge este firul calauzitor ce traverseaza toate aceste crâmpeie de viata. Fosta profesoara de matematica, personalitate puternica si mizantropa, aceasta cunoaste suferinta de a-si vedea unicul fiu instrainându-se treptat de ea. Dezamagirea ia forma casatoriei lui Christopher, copilul iubit, cu o femeie pe care abia o cunoaste si  de care va divorta dupa un an. Fire dificila si nesociabila, Olive isi pierde ultimul prieten adevarat când sotul sau, Henry, sufera un atac cerebral si isi petrece restul vietii intr-o stare vegetativa. Toate aceste experiente o conduc la concluzia ca toti ne nastem si murim singuri.

In esenta, Olive Kitteridge este o carte despre pierdere, despre neputinta de a stabili sau a reinnoda legaturile sufletesti cu cei apropiati, dar si despre speranta si reinnoire. Ceea ce insenineaza existenta dureros de confuza, uneori lipsita de sens a personajelor sunt clipele fugare in care acestia inteleg ca viata vibreaza totusi de frumusete si ca  merita a fi traita.

Cartea Olive Kitteridge face parte din colectia Clasici moderni, ce aduna laolalta scriitori moderni ale caror opere au devenit deja repere clasice, dar și autori contemporani a caror valoare literara le prefigureaza statutul de „clasici“. Cele mai importante, mai provocatoare, mai emotionante, mai revolutionare opere din ultimii 125 de ani – carti care vor continua sa fie citite de la o generatie la alta.

Participa la concurs in perioada 15.01.2015 - 29.01.2015 si poti castiga unul dintre cele 5 premii oferite de Editura Litera, constand cartea Olive Kitteridge, cartea care sta la baza miniseriei de succes HBO.


PARTICIPA LA CONCURS

Olive Kitteridge Editura Litera concurs Editura Litera Elizabeth StroutNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.