Acest concurs a expirat în data de 2016-11-12. Vezi concursurile active aici.
Ghiceste piesa feliata.

Concursul "Ghiceste piesa feliata" se desfasoara in perioada 07 - 11 noiembrie 2016 in programul matinal al Radio 21, Dimineata’n mare fel, in intervalul orar 08.00 - 09.00.

Pentru a putea participa la concurs, ascultatorii Radio 21 trebuie:

  • sa asculte in fiecare zi de luni pana vineri in perioada 07 – 11 noiembrie 2016, in intervalul orar 08.00 – 09.00 a.m programul Dimineata’n mare fel cu Bogdan, Shurubel si Ionut.
  • pe parcursul tronsonului orar 08:00 – 09:00, realizatorii matinalului vor difuza on-air 6 fragmente dintr-o piesa cunoscuta.
  • in momentul in care ascultatorii si-au dat seama despre ce piesa este vorba sunt rugati sa trimita SMS la numarul 1721 (SMS cu tarif normal, valabil in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange si Telekom) cu textul “PIZZA” urmat de numele interpretului si denumirea piesei. Sunt inscrisi in concurs doar participantii care au trimis sms-uri valide ce au fost receptionate de catre Radio 21.

Dupa difuzarea celor 6 fragmente ale piesei din acea zi, prin tragere la sorti realizata prin intermediul unui soft specializat, zilnic, din cei inscrisi pana la momentul terminarii de difuzat a ultimului fragment din ziua respectiva, se va alege un SMS castigator si, ulterior se va apela. Participantul extras trebuie sa raspunda apelului Radio 21 si sa spuna in direct numele interpretului si denumirea piesei.

Daca ascultatorul sunat nu raspunde la telefon, se va face o noua extragere si, ulterior sunat in direct.

Se vor acorda 5 premii. Un premiu este format din:

  • Un aparat foto de tip digital Nikon COOLPIX L31, 16.1MP
  • 3 sortimente de pizza Dr. Oetker din gama Guseppe