Vouchere • Trageri la sorti

Concurs: Castiga unul din cele 420 de vouchere in valoare de 100 RON fiecare!

Adăugat de concursoman în data de 2015.07.21 • 2964 vizualizări

concurs Bucegi

Bucegi - Cumparaturi 100% romanesti in Carrefour Hypermarket.

Campania „Bucegi - Cumparaturi 100% romanesti in Carrefour Hypermarket” va incepe la data de 16 iulie 2015 si se va incheia pe 29 iulie 2015. Campania este organizata si se desfasoara in magazinele din reteaua Carrefour Hypermarket unde se comercializeaza produsele participante in Campanie. Toate magazinele Carrefour Hypermarket participante sunt semnalizate cu materiale promotionale de informare a consumatorilor plasate in magazin privind Campania.

La aceasta Campanie participa toate produsele de bere ale organizatorului marca Bucegi, comercializate in acele magazine participante la Campanie.

Consumatorul care achizitioneaza din magazinele participante minim 1 produs, din produsele participante Bucegi, in oricare dintre aceste locatii participante, consumatorul are dreptul de a participa la Campanie. Pentru a participa la prezenta Campanie, cumparatorul, trebuie sa trimita, in perioada de desfasurare a Campaniei, prin SMS la numarul 1703  (numar cu tarif normal valabil in retelele Vodafone, Orange, Telekom) numele magazinului si numarul bonului de casa (de ex. Carrefour Hypermarket 12345). Fiecare consumator participant va primi, dupa caz, unul din cele 3 mesaje de raspuns:

  1. "Multumim, participarea ta a fost inregistrata";
  2. "Ai inscris deja acest numar de bon!";
  3. "Pentru a participa la Campania Bucegi te rugam sa ne trimiti numele magazinului si numarul bonului de casa, pe care se regasesc produse marca Bucegi conform Regulamentului. Mai multe detalii pe www.bereabucegi.ro";

Toti participanti care s-au inscris in Campanie, achizitionand produsele participante la campanie, in perioada si din magazine participante, vor intra in tragerea la sorti pentru unul din cele 420 de vouchere in valoare de 100 RON fiecare, valabile numai in reteau de magazine Carrefour Hypermarket.

Premiile oferite pentru aceasta campanie sunt 420 de vouchere in valoare de 100 RON fiecare, valabile numai in reteau de magazine Carrefour Hypermarket.

Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatoriilor se va efectua in termen de 10 zile lucratoare de la finalizarea campaniei in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea Campaniei. Tragerea la sorti in aceasta Campanie se va realiza prin utilizarea unui program cu distributie aleatorie care va selecta castigatorii dintr-o baza de date ce contine numar telefon, magazine si numarul bonului. Castigatorii vor fi facut cunoscuti pe pagina bereabucegi.ro pana la data de 30 August 2015.


PARTICIPA LA CONCURS