Acest concurs a expirat în data de 2016-11-07. Vezi concursurile active aici.
Trezeste-te castigator cu Digimatinal si Digi Mobil!

Concursul "Trezeste-te castigator cu Digimatinal si Digi Mobil!" se va desfasura in perioada 10 octombrie – 6 noiembrie 2016.

Concursul este organizat si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, prin intermediul postului de televiziune Digi24 si a celorlalte mijloace de comunicare mentionate in prezentul Regulament si aflate la dispozitia Organizatorului. 

Participantii pot participa la concurs in fiecare zi, de luni pana vineri, in perioada campaniei, 10 octombrie – 6 noiembrie 2016, prin intermediul paginii de Facebook Digimatinal.

Participantii trebuie sa urmeze urmatorii pasi:

  • sa urmareasca emisiunea Digimatinal, difuzata pe Digi24 si Digi24 HD, de luni pana vineri, de la 07.00 la 10.00
  • sa acceseze pagina de Facebook Digimatinal si sa trimita raspunsul la intrebarea zilei, sub forma unui comentariu la postarea de concurs.
  • sa verifice in fiecare zi de luni daca sunt castigatorii saptamanii trecute si sa contacteze organizatorul in cazul in care numele lor apare ca fiind castigator.

Participantii vor putea participa o singura data pe zi la concurs, de pe un singur cont de Facebook, incepand cu data de 10 octombrie ora 10.00 si pana la data de 4 noiembrie, ora 00.00. In fiecare zi de luni, in cadrul emisiunii Digimatinal, castigatorul saptamanii va fi anuntat public. Toti cei care raspund corect pe parcursul unei zile, vor participa la tragerea la sorti.

Vor fi extrasi 4 castigatori, cate unul pentru fiecare saptamana de concurs.

Fiecare castigator la concurs va castiga cate un pachet constand intr-un telefon PHILIPS XENIUM V787 si un abonament Digi Mobil Optim Nelimitat cu minute incluse si Internet mobil nelimitat. Abonamentul va fi suportat de catre Organizator timp de 12 luni de la activarea premiului. Dupa trecerea acestei perioade de 12 luni castigatorul poate opta pentru prelungirea sau incetarea acestui abonament.

Total premii:

  • 4 telefoane PHILIPS XENIUM V787 si 4 abonamente Digi Mobil OPTIM NELIMITAT cu minute incluse si Internet mobil nelimitat.