75
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11590
concursuri
expirate
26
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul din cele 35.597 de premii garantate!

 admin  2015.01.22  Beauty,Diverse,Castig instant  1749

concurs Farmec

Campania "Iarna vine cu premii de la Farmec" se va desfasura la nivel national in perioada 14 ianuarie 2015 – 28 februarie 2015.

Pentru a participa la Campanie, consumatorii trebuie sa achizitioneze orice produs din portofoliul Farmec, din magazinele partcipante la Campanie, in orice combinatie de produse in valoare de minim 20 lei si vor primi garantat un premiu la casa de marcat.

Persoana de la casa, din cadrul magazinul participant, va verifica daca pe bonul cumparatorului, apar produse din portofoliul Farmec, in valoare de minim 20 lei si ii va oferi cumparatorului, posibilitatea de a alege un cartonas razuibil.

Participantii vor extrage un cartonas, vor razui zona marcata in acest sens si vor descoperi textul unde va fi mentionat premiul castigat: cercei, esarfa, carnetel, pix, oglinda, Sapon Farmec Natural (diverse sortimente) sau Benzi depilatoare pentru fata Farmec, oferite de catre persoana de la casa desemnata in magazinul participant.

Premiul nu poate fi schimbat cu un alt premiu din lista. De asemenea, premiul nu poate fi inlocuit cu contravaloarea acestuia in bani.

In cadrul acestei Campanii se acorda 35.597 de premii astfel:

  • 1.320 buc cercei diverse modele
  • 3.300 buc esarfe diverse modele
  • 3.600 buc pix Gerovital
  • 8.400 buc Carnetel Gerovital
  • 1.477 buc Oglinda Gerovital
  • 9.400 buc Farmec Natural Sampoane diverse sortimente
  • 8.100 buc Benzi depilatoare fata Farmec

Premiile se acorda in limita stocului disponibil.

Premiile se acorda pe loc, in locatiele participante la campanie, in zona caselor de marcat, in intervalulorar de functionare al magazinelor (locatilor) participante la campanie. Castigatorii sunt stabiliti in urma validarii bonului de casa (valoarea produselor Farmec sa fie de minimi 20 lei), de catre persoanade la casa, din locatiile participante la promotie si a cartonasului razuit cu premiu inscriptionat, extras de participanti.

Regulamentul oficial al campaniei il gasiti aici.premii garantate castiga garantat castiga instant concursuri cu premii concurs Farmec iarna vine cu premii