Acest concurs a expirat în data de 2014-11-05. Vezi concursurile active aici.
Drumuri bune cu PayPoint!

Campania va începe la data de  01 octombrie 2014  şi se va desfăşura până la data de 04 noiembrie 2014, ora 18:00. 

Campania se desfăşoară numai online, pe pagina de Facebook „PayPoint România”.   

Pentru înscrierea în Campania Promotionale, participanţii trebuie să efectueze în perioada Campaniei, prin intermediul sistemului oferit de PayPoint, minim o tranzacţie de plată pentru contravaloarea rovinietei, indiferent de valoarea acesteia. Participanţii trebuie să păstreze chitanţa (bonul) primita la finalul tranzactiei pe toată perioada Campaniei (inclusiv după finalizarea acesteia). Chitanţa reprezintă dovada care valideaza statutul de câştigători finali al celor desemnaţi prin tragere la sorţi şi în baza căreia sunt oferite premiile.

Pentru a se inscrie în campanie, fiecare participant trebuie:

  1. să deţină un cont de Facebook propriu şi valid;
  2. să fie sau să devină, înainte să iniţieze aplicaţia, fan al paginii de Facebook a Organizatorului prin accesarea butonului ,,Like”.
  3. să acceseze aplicaţia numită „Drumuri bune cu PayPoint!” disponibilă pe pagina de Facebook a organizatorului, pe perioada de desfăşurare a campaniei;
  4. să completeze formularul aplicaţiei cu urmatoarele date: nume, prenume (aceste date trebuie fie complete, sa coincida intocmai cu cele din BI/CI), adresă e-mail, vârstă, numar de telefon valid, localitate şi judeţ;
  5. să completeze campul liber precedat de ‘’Introduceti REF’’ cu seria de referinta (REF) disponibila pe chitanta (bonul) emisă de terminalul PayPoint la finalul tranzactiei de plata pentru contravaloarea rovinietei, tranzacţie efectuată in perioada concursului; pentru a asigura acuratetea datelor, seria de referinta (REF) trebuie reintrodusa. Seria de referinţă (REF) reprezinta o serie alfanumerica de 12 caractere, precedata de ‘REF’, pozitionata deasupra mesajului "Chitanta dovada plata vinieta".
  6. să apese butonul "Trimite" din Formular;
  7. să participe la Campania Promoţională respectând toate prevederile prezentului regulament;
  8. în vederea validării finale şi pentru a intra în posesia premiului, un participant desemnat potenţial câştigător în urma tragerii la sorţi trebuie să facă dovada efectuării tranzacţiei de plata pentru contravaloarea rovinietei cu care s-a înscris în Campania Promoţională;

Un participant se poate inscrie in Campanie de mai multe ori de pe acelasi cont de Facebook, cu conditia ca aceste inscrieri sa implice completarea unor serii REF diferite, aferente unor tranzactii de plata pentru contravaloarea rovinietei diferite, efectuate de cel inscris in Concurs în perioada Concursului, prin sistemul PayPoint.

Dupa finalul campaniei, pe data de 07 noiembrie 2014, se vor extrage in total 35 potentiali castigatori, prin tragere la sorti electronica.  La tragerea la sorti vor participa toate inscrierile valide receptionate in perioada campaniei.

În cadrul acestei Campanii Promotionale Organizatorul oferă 35 premii prin tragere la sorti electronica, dupa cum urmeaza:

  • 20 premii in valoare de 300 lei fiecare (TVA inclus), in bonuri de combustibil
  • 15 premii in valoare de 500 lei fiecare (TVA inclus), in bonuri de combustibil

Bonurile de combustibil sunt utilizabile in toate statiile de pe teritoriul Romaniei ale emitentului (OMV Petrom). Bonurile au valabilitate nedeterminata si vor putea fi utilizate doar pentru achizitionarea de carburant.