98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul din cele 32 de vouchere de cumparaturi din magazinele Carrefour!

 admin  2018.06.01  Vouchere,Trageri la sorti  695

concurs Delikat

Pentru că iubești produsele Delikat și pentru că le folosești la fiecare masă, ne-am gândit să te răsplătim pentru acest lucru.

Cumpără în perioada 1 iunie – 16 iulie produse Delikat de minimum 10 lei din reteaua de magazine Carrefour tip hypermarket, înscrie bonul fiscal pe www.unilevertepremiaza.ro și poți caștiga prin tragere la sorți unul din cele 32 de vouchere de cumpărături din magazinele Carrefour.

Premii:

  • 32 de vouchere de cumpărături din magazinele Carrefour

Aceste premii nu pot fi înlocuite cu alte obiecte și nici nu se acordă contravaloarea lor în bani.

Promotia este valabila in perioada 1 iunie – 16 iulie 2018. Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Delikat castiga premii www.unilevertepremiaza.roNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.