Acest concurs a expirat în data de 2015-01-01. Vezi concursurile active aici.
Boost de energie pentru super premii!

Campania promoțională “Boost de energie pentru super premii” este organizată  si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada: 19.12.2014 – 31.12.2014 pana la ora 23.59.59.

Pentru a se inscrie la aceasta campanie promotionala, participantii trebuie sa achizitioneze in timpul perioadei de desfasurare a campaniei 2 doze de energizant Euro26, exclusiv din magazinele Auchan din Romania. In urma achizitionarii produselor participante la campania promotionala, participantii trebuie sa pastreze bonul fiscal/factura fiscala primit/a, astfel incat in cazul contactarii acestora ca potentiali castigatori sa poata confirma detinerea bonului fiscal /facturii fiscale respective. Participantii trebuie sa fie posesori de card Euro26. In caz contrar nu pot participa la campanie. Cardurile se obtin gratuit pe euro26.ro/ia-ti-cardul/. Odata inscrisa cererea pentru obtinerea unui card euro26, participantii vor primi automat un mesaj de confirmare care va include si seria unica a cardului sau personal. 

Dupa achizitionarea produselor participante la promotie, participantii trebuie: 

  • sa intre pe euro26.ro/euro26-energy-drink 
  • sa introduca seria cardului Euro26 personal si numarul bonului fiscal in campurile destinate promotiei si sa selecteze magazinul Auchan din care au achitizitionat cele doua doze de energizant euro26 
  • sa astepte mesajul de confirmare a inregistrarii in Concurs 
  • perioada in care se pot face inscrierile este: 19 - 31.12.2014, ora 23:59 (data finala a inscrierii / participarii in campania promotionala). 

Un participant cu aceeasi serie de card Euro26 poate inscrie in campanie oricate numere de bon unice doreste, cu conditia ca acestea sa ateste fiecare achizitonarea a cel putin doua doze de energizant Euro26. 

Dozele de energizant Euro26 se pot achizitiona exclusiv din magazinele Auchan din Romania. 

Campanii promotionale se vor acorda premii prin tragere la sorti:

  • 32 de eBook Reader Kindle 6", Wi-Fi, Negru

Tragerea la sorti pentru desemnarea premiilor campaniei va avea loc in data de 07.01.2015 in prezenta unui reprezentant al Organizatorului si a unui Avocat. La tragerea la sorti participa toate inregistrarile valide din perioada concursului si se va extrage un numar total de 32 de castigatori, cate un castigator pentru fiecare magazin Auchan.  Lista participantilor extrasi prin tragere la sorti si a premiilor acordate va fi publicata pe pagina euro26.ro/euro26-energy-drink, in sectiunea dedicata concursului, in maxim 48 de ore de la data extragerii.