108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
30
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul din cele 300 de premii de 500 lei sau 10 premii de 5.000 lei lunar!

 admin  2015.07.01  Bani,Trageri la sorti  1895

concurs MasterCard

Noua campanie semnată de MasterCard, împreuna cu A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons, recompensează posesorii de carduri MasterCard și Maestro care fac plăți la comercianți de pe teritoriul României cu premii în valoare totală de peste 1,7 milioane lei.

Astfel, orice plată cu cardul tău MasterCard și Maestro în perioada 1 mai – 31 decembrie 2015 te inscrie automat în campanie. Mai mult, fiecare tranzacție contactless îți dublează șansele de câștig.

Lunar, poți fi unul dintre cei 300 castigatori a câte 500 lei sau unul dintre cei 10 norocoși care primește câte 5.000 lei. Cele doua mari extrageri și ediția specială de Crăciun vor acorda 12 premii în valoare de 15.000 lei.

Campania se desfăşoară în perioada 1 mai 2015, ora 00:00 – 31 decembrie 2015, ora 23:59, pe teritoriul României.

Pentru a participa la aceasta Campanie, organizatorul va aloca un punctaj, dupa cum urmează:

 • pentru 1 tranzacţie realizată prin intermediul chip-ului existent pe card, a benzii magnetice sau online, se va acorda 1 punct. Fiecare tranzacţie de acest tip reprezintă o înscriere în promoţie, deci o şansă în tragerea la sorţi. Mai multe tranzacţii prin intermediul cardului implică mai multe şanse de câştig.
 • pentru 1 tranzacţie realizată în mod contactless, se vor acorda 2 puncte. Fiecare tranzacţie de acest tip reprezintă 2 înscrieri în promoţie, deci 2 şanse în tragerea la sorţi. Mai multe tranzacţii efectuate în mod contactless implică mai multe şanse de câştig.

Condiţii de eligibilitate ale tranzacţiilor:

 • să fie efectuată cu succes prin intermediul unui card de plată emis sub marca MasterCard sau Maestro;
 • să fie efectuată într-o locaţie comercială, la punctul de vânzare fizic sau electronic, pe teritoriul României, care să permită o astfel de modalitate de plată;
 • să reprezinte contravaloarea plăţii unui bun sau serviciu, aceasta nefiind condiţionată de un anumit plafon valoric minim sau maxim, realizată la punctul de vânzare fizic sau electronic (magazin online) al unui comerciant de pe teritorul României;
 • să fie efectuată de către o persoană care să îndeplinească condiţiile de participare ale prezentului Regulament;
 • să fie realizată în perioada Campaniei;

Premiile campaniei:

 • Lunar
  • 300 premii în valoare unitară netă de 500 lei;
  • 10 premii în valoare unitară netă de 5.000 lei;
 • Extrageri extraordinare
  • 2 extrageri extraordinare, avand 3 premii fiecare în valoare netă de 15.000 lei
  • 1 extragere extraordinara, avand 6 premii fiecare in valoare neta de 15.000 lei

PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online castiga premii concurs MasterCard concurs Maestro castiga bani bani onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.