Acest concurs a expirat în data de 2015-01-16. Vezi concursurile active aici.
Quixx te premiaza!

Nasul este poarta de acces catre caile respiratorii si ne protejeaza plamanii. Un nas sanatos filtreaza aerul, retinand particule la fel de mici ca un graunte de polen, umidifica aerul pe care-l respiram si incalzeste aerul rece la temperatura corpului inainte de a intra in plamani. In cazul racelilor, gripei si alergiilor insotite de congestie nazala sau de un nas care curge, aceste functii sunt afectate. 

 In plus, infectiile virale cu simptome de rinita sunt frecvente in mod special la sugari si copii mici, aparand in medie de 7 pana la 10 ori pe an. Quixx®, solutia nazala 100% naturala, pe baza de apa oceanica  amelioreaza congestia nazala, ajuta la restabilirea functiilor normale ale nasului si imbunatateste respiratia nazala. Cu sarurile sale puternic concentrate (2,6 %), Quixx® absoarbe surplusul de lichid din mucoasa nazala umflata,  curatand-o si hidratand-o pe aceasta cale. Spray-ul Quixx® poate fi folosit fara riscuri, atat de adulti, de gravide si femeile care alapteaza, cat si de sugari cu varsta de 6 luni si peste.

Ce trebuie sa faceti?

  • Va invitam sa castigati 30 de spray-uri Quixx®, prin tragere la sorti, impartasind cu noi experienta primei raceli a copilului.

Premii:

  • 30 premii – cate un spray Quixx.

Perioada de participare 06 Ianuarie 2015 - 15 Ianuarie 2015. Extragerea castigatorilor: 15 Ianuarie 2015.