Acest concurs a expirat în data de 2016-12-23. Vezi concursurile active aici.
Luna decembrie este despre ganduri frumoase care se transforma in fapte bune.

Concursul "Manifest pentru fapte bune!" se desfasoara pe pagina de Facebook Altex Romania in perioada 5 decembrie 2016 - 22 decembrie 2016, ora 23:59.

Participantii vor accesa pagina de Facebook Altex Romania, unde vor trebui să posteze un video în care participantul îndeamnă pe cineva să facă o faptă bună, într-un mod cât mai inedit. Vor fi desemnati, la discretia organizatorului, trei castigatori si trei rezerve. Alegerea acestora se va realiza de catre juriul organizatorului format din trei membri ai departamentului de Marketing al Organizatorului in urma selectarii celor mai inedite videoclipuri si mentionati in procesul-verbal de finalizare a concursului si desemnare a castigatorilor.

Premiile concursului constau in 3 x voucher LG 1.000 LEI.

Voucherele pot fi utilizate online pe altex.ro sau offline în toate magazinele ALTEX din România, doar pentru achiziția de produse LG, până la data de 15 ianuarie 2017.

Castigatorii vor fi anuntati pana la data de 23 decembrie 2016, imediat după validarea acestora, pe pagina Concursului. 

Inmanarea premiilor se va face prin corespondenta electronica, la adresa de mail comunicată de catre fiecare castigator in termen de maximum 30 de zile de la desemnare.