100
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.334.10
miliarde de lei,
adica

1.334.100.000,00
RON
11651
concursuri
expirate
24
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul din cele 3 smartphone-uri Allview V2 Viper 4G, 30 de selfie stick-uri Tellur sau unul din cele 100 de vouchere de cumparaturi in valoare de 50 de lei de pe Nutrivita!

 admin  11.07.2016  Diverse,Telefoane,Vouchere,Trageri la sorti  3224

concurs Gerlinea

Promotia se va derula in perioada 04 iulie 2016 ora 10:00:00 - 18 septembrie 2016 ora 23:59:59, pe intreg teritoriul Romaniei.

Produsele a caror achizitionare dau dreptul de participare la promotie sunt toate produsele apartinand marcii Gerlinea aflate la vanzare in toate magazinele care comercializeaza aceasta marca de pe intreg teritoriul Romaniei.

Pentru a intra in campanie, participantii trebuie sa achizitioneze minim unul dintre produsele participante si sa se inscrie, in perioada campaniei, prin accesarea website-ului www.gerlinea.ro sau pe pagina de Facebook Gerlinea Romania, pagina dedicata promotiei „Bucura-te de rezultate! Castiga o silueta de selfie!" si completarea formularului de inscriere.

Un participant are dreptul la maxim 3 inscrieri valide pe toata durata campaniei.

Bonurile fiscale / facturile prin care un participant achizitioneaza produse participante si pe baza carora se inscrie in promotie trebuie sa fie emise in perioada desfasurarii acesteia si inaintea efectuarii inscrierii in promotie. Fiecare bon fiscal/factura da dreptul participantului la o singura inscriere in promotie .

ln cadrul prezentei promotii se vor acorda urmatoarele premii, prin tragere la sorti electronica:

  • 3 premii constand in telefoane Allview V2 Viper, Dual SlM, l 6GB, 4G, White (Detalii despre produs aici)
  • 30 de premii constand in selfie stick Tellur
  • 100 de premii constand in vouchere de cumparaturi pe www.nutrivita.ro, fiecare in valoare de 50 de lei (TVA inclus)

ln data de 19 septembrie 2016 se vor trage la sorti castigatorii si, ulterior, rezerve pentru fiecare categorie. Tragerea la sorti electronica va fi organizata la sediul organizatorului, prin intermediul platfonnei online random.org, in prezenta reprezentatilor organizatorului.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Gerlinea castiga premii castiga telefon castiga selfie stick