105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11656
concursuri
expirate
32
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul din cele 3 seturi de bucatarie Jamie Oliver sau unul din cele 5 pachete cu Cascaval Hochland cu ingrediente!

 admin  2015.01.27  Diverse,Trageri la sorti,Alimente  2420

concurs Hochland

Promotia “Hochland Cascaval cu Ingrediente – Ghiceste Cascavalul” va incepe pe data de 26 ianuarie 2015, ora 14:00:00 si va dura pana la 09 februarie 2015, ora 13:59:59.

Pentru a participa la aceasta Campanie, Participantul trebuie: 

 • a) Sa detina un cont propriu de Facebook;
 • b) Sa acceseze aplicatia numita “Hochland Cascaval cu Ingrediente – Ghiceste Cascavalul” prin tab-ul dedicat indicat pe pagina de Facebook Bucuria gustului in perioada campaniei;
 • c) Sa ghiceasca sortimentul de Cascaval Hochland, cu busuioc sau piper, urmand indiciile, pas cu pas;
 • d) Sa completeze toate informatiile din formularul de inregistrare al aplicatiei;
 • e) Datele inregistrate pe site-ul facebook.com la crearea contului vor fi precompletate in formularul de inregistrare al aplicatiei, iar utilizatorul trebuie sa completeze sau/si sa modifice urmatoarele date: Nume, Prenume, Email, Mobil;

Un participant poate incerca o singura data pe zi, pe toata durata campaniei. 

Un participant va primi maxim trei indicii per runda de joc, iar in functie de numarul de indicii de care are nevoie pentru a ghici sortimentul, primeste un numar de sanse in tragerea la sorti de la finalul activarii, astfel:

 • daca ghiceste de la primul indiciu, primeste 3 sanse;
 • daca ghiceste de la al doilea indiciu, primeste 2 sanse;
 • daca ghiceste de la al treilea indiciu, primeste 1 sansa;
 • Daca participantul nu a reusit sa ghiceasca sortimentul de cascaval Hochland cu niciunul din cele 3 indicii date, pierde sansa de a intra in tragerea la sorti din ziua respectiva.

In cadrul acestei Campanii, Organizatorul ofera 2 tipuri de premii. Acestea sunt impartite dupa cum urmeaza:

 • 3 x Set de cutite pentru cascaval 
 • 5 x Noua gama de Cascaval Hochland cu ingrediente (Cascaval Hochland cu Busuioc si Cascaval Hochland cu Piper)

Premiile se acorda prin tragere la sorti. Tragerea la sorti va avea loc la sediul Agentiei, in data de 12 februarie 2015.


PARTICIPA LA CONCURS

ghiceste cascavalul Hochland cascaval cu ingrediente concurs Hochland Cascaval Hochland cu Busuioc Cascaval Hochland cu Piper concursuri online Jamie Oliver seturi de bucatarieNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.