Acest concurs a expirat în data de 2016-11-21. Vezi concursurile active aici.
Mos Craciun nu lucreaza singur.

Campania “Mos Craciun nu lucreaza singur” este organizata si desfasurata in mediul online, exclusiv prin intermediul website-ului www.povestidecraciun.ro in perioada 15 noiembrie 2016, ora 00:00:00, si va dura pana la data de 20 noiembrie 2016 inclusiv, ora 23:59:59.

Pentru a se inscrie in Campanie, participantii trebuie sa urmeze integral pasii descrisi in continuare:

  • a) sa acceseze website-ul;
  • b) sa apese pe butonul ”Inscrie pe cineva” si sa aleaga una din cele doua optiuni disponibile: ”Muncesc de Craciun” sau ”Stiu pe cineva care munceste de Craciun”;
  • c) sa completeze formularul electronic de inscriere in Campanie, asa cum este acesta afisat pe Website;
  • d) sa apese pe butonul ”Trimite povestea”

La incheierea Campaniei se vor acorda prin jurizare 3 premii, fiecare constand in includerea castigatorului pe materiale publicitare (ex. panotaj stradal, reclame on-line sau reclame TV) pentru Campania “Mos Craciun nu lucreaza singur”, care vor fi facute publice si folosite in scop publicitar pana cel tarziu la 15 ianuarie 2017, in functie de canalul de comunicare utilizat. Acest lucru implica participarea obligatorie a castigatorului la o sedinta foto/filmare profesionala, care va alea loc in data de 29 noiembrie 2016, in Bucuresti. Sedinta include transportul castigatorilor la Bucuresti si la locatia unde are loc sedinta foto/filmarea, pregatirea castigatorilor pentru sesiunea foto (machiaj, aranjarea parului etc.) si procesarea cadrelor foto/video pentru publicarea si difuzarea lor in diverse canale massmedia.

Jurizarea participarilor va avea loc in termen de maxim 5 zile lucratoare de la incheierea Campaniei, de catre un juriu format din un reprezentant al Organizatorului si 2 reprezentanti ai Agentiei Online.

Criteriile de jurizare sunt urmatoarele:

  • a) Originalitate: se puncteaza inscrierile in functie de originalitatea povestii trimise de catre participanti;
  • b) Creativitate: se puncteaza inscrierile in functie de creativitatea povestilor trimise de catre participanti, intr-o forma cat mai inedita, artistica si placuta.