98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
13
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul din cele 3 premii de la Himalaya Wellness!

 admin  2015.07.10  Beauty,Health & Fitness,Trageri la sorti  996

concurs Woman2Woman

Participa la concurs si poti castiga unul din cele 3 premii de la Himalaya Wellness!

Fiecare dintre cele 3 premii constau in: un hepatoprotector Liv.52  – 100 tbl, un digestiv Gasex – 20 tbl, un Gel purificator pentru curatarea fetei cu Neem – 150 ml, o Crema energizanta pentru zi – 50 ml, o borseta pentru cosmetice.

Ce trebuie sa faci?

Inscrie-te la concurs urmand cei 3 pasi de mai jos:

  • Pasul 1 – Da like paginii de Facebook Himalaya;
  • Pasul 2 – Da like paginii de Facebook Woman2Woman.ro;
  • Pasul 3 – Lasa un comentariu la articolul de concurs in care sa povestesti pe scurt experienta ta referitoare la produsul Liv.52 pentru protectia ficatului.

Perioada in care poti participa este 3  – 17 iulie 2015.

Castigatorii vor fi selectati in functie de cele mai interesante experiente relatate si vor fi anuntati pana la data de 20 iulie 2015.

Participantii cu cele mai interesante raspunsuri vor castiga premiile oferite de Himalaya Wellness, fiecare constand in: un hepatoprotector Liv.52  – 100 tbl, un digestiv Gasex – 20 tbl, un Gel purificator pentru curatarea fetei cu Neem – 150 ml, o Crema energizanta pentru zi – 50 ml, o borseta pentru cosmetice.

Castigatorii vor fi anuntati in pagina de concurs, printr-un comentariu la acest articol de pe site-ul Woman2Woman.ro, dar si pe pagina de facebook a Woman2Woman.ro si pe adresa de e-mail, pana la data de 20 iulie 2015.


PARTICIPA LA CONCURS

Woman2Woman concursuri online concurs Himalaya Wellness concurs Woman2Woman castiga premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.