108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
30
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul din cele 2.800 de odorizante pentru masina, 2.100 de raclete pentru gheata si 1.500 de pahare Bergenbier!

 admin  2014.12.13  Diverse,Castig instant  1179

concurs Bergenbier

Campania se va desfasura pe teritoriul Romaniei in magazinele Carrefour in perioada 8 – 16 decembrie 2014, doar in prezenta promoterilor Bergenbier. Promoterii Bergenbier vor fi prezenti in locatiile Carrefour mentionate in cadrul urmatorului program: pentru zilele 8, 9, 10, 11, 12, 15 si 16 decembrie 2014 in intervalul orar 17:00 - 21:00, in ziua de 13 decembrie 2014 in intervalul orar 10:00 - 18:00 si in ziua de 14 decembrie 2014 in intervalul orar 10:00 – 15:00. Campania promotionala se poate incheia anticipat, la data epuizarii premiilor puse in joc.

Produsele participante la această Campanie Promotionala sunt: Bergenbier fara alcool, imbuteliat in ambalaj de tip Sixpack 6 X CAN 0.5 L, comercializat in locatiile participante la Campanie

In cadrul acestei Campanii, Organizatorul ofera urmatoarele premii:

  • 2.800 x Odorizant Bergenbier
  • 2.100 x Racleta Bergenbier
  • 1.500 x Pahar Bergenbier

In perioada de desfasurare a Campaniei, participantul la Campanie care va achizitiona 1 sixpack (6 x Can 0.5L) de bere Bergenbier fara alcool din magazinele Carrefour, va putea juca un joc pe o aplicatie mobila instalata pe tableta Bergenbier, care se gaseste la promoterul Bergenbier prezent in magazin, conform orarului mentionat mai sus.

La finalul jocului, aplicatia va afisa unul din cele trei tipuri de mesaje castigatoare catre participant: „Felicitari, ai castigat un odorizant!”, „Felicitari, ai castigat o racleta!”, sau „Felicitari, ai castigat un pahar!”

Modalitatea de atribuire a premiilor este aleatorie fiind prestabilita printr-un algoritm electronic. Promoterul Bergenbier aflat la raftul unde se comercializeaza produsele participante va oferi participantului un cartonas, pe care este inscris premiul castigat de participant in urma jocului pe aplicatia mobila de pe tableta Bergenbier.

Un participant va putea juca jocul o singura data in fiecare zi in perioada de desfasurare a Campaniei, putand sa castige in consecinta un singur premiu pe zi.

In perioada de desfasurare a Campaniei, in urma achizitionarii a 1 sixpack ( 6 x Can 0.5L) de bere Bergenbier fara alcool, participantul la Campanie prezinta bonul de casa care dovedeste achizitia produselor si cartonasul care contine mesajul castigator primit de la promoterului Bergenbier aflat la raftul cu bere la Serviciul Relatii Clienti din cadrul magazinului Carrefour. Dupa ce angajatul Carrefour de la Serviciul Relatii Clienti va valida bonul de casa si cartonasul cu mesaj castigator, participantul la promotie va primi premiul castigat.

Premiile campaniei sunt urmatoarele:

  • odorizant Bergenbier: Participantii care primesc de la promoterul Bergenbier de la raionul de bere, ca urmare a rezultatului de la jocul Bergenbier, cartonasul cu mesajul “Felicitari, ai castigat un odorizant!”, vor revendica si ridica premiul pe loc, predand biletul castigator la serviciul relatii clienti din locatia participanta la campanie, facand dovada achizitiei produselor participante la promotie si a varstei de peste 18 ani.
  • racleta Bergenbier: Participantii care primesc de la promoterul Bergenbier de la raionul de bere, ca urmare a rezultatului de la jocul de fotbal Bergenbier, cartonasul cu mesajul “Felicitari, ai castigat o racleta!”, vor revendica si ridica premiul pe loc, predand biletul castigator la serviciul relatii clienti din locatia participanta la campanie, facand dovada achizitiei produselor participante la promotie si a varstei de peste 18 ani.
  • Pahar Bergenbier: Participantii care primesc de la promoterul Bergenbier de la raionul de bere, ca urmare a rezultatului de la jocul de fotbal Bergenbier, cartonasul cu mesajul “Felicitari, ai castigat un odorizant!”, vor revendica si ridica premiul pe loc, predand biletul castigator la serviciul relatii clienti din locatia participanta la campanie, facand dovada achizitiei produselor participante la promotie si a varstei de peste 18 ani.

PARTICIPA LA CONCURS

Bergenbier fara alcool odorizante pentru masina raclete pentru gheata Pahar Bergenbier concursuri online magazinele Carrefour concurs Carrefour prietenul la volanNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.