98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul din cele 20 de city break-uri cu o destinatie europeana aleasa de tine!

 detty  2016.11.04  Diverse,Vacante,Trageri la sorti  1300

concurs Magic FM

Campania „Tu Decizi incotro!” se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in toate unitatile teritoriale Alpha Bank Romania S.A. si la sediul radio Magic FM, in perioada 31 octombrie 2016, ora 09:00 - 28 noiembrie 2016, ora 17:00.

Toti clientii care vor constitui incepand cu data de 31 octombrie 2016, ora 09:00 pana pe 25 noiembrie 2016 (inclusiv) ora 17:00 cel putin un depozit Alpha Tu Decizi vor intra in tragerile la sorti zilnice ce vor avea loc la sediul radio Magic FM.

Pentru a intra in tragerile la sorti zilnice, depozitul trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • suma minima de constituire a unui depozit nou Alpha Tu Decizi in cadrul campaniei sa fie de 500 RON sau 100 EUR, perioada minima de constituire a depozitului sa fie de 100 zile, depozitul sa fie activ la data tragerii la sorti.

In cadrul campaniei se vor acorda un numar de 20 premii, in valoare unitara de 5.000 RON (TVA inclus).

Castigatorii vor fi anuntati in direct in cadrul matinalului de la radio Magic FM, acestia fiind contactati prin 2 apeluri telefonice, care vor fi facute in off-air (in afara emisiei in direct), castigatorul ramanand pe fir pana la intrarea in direct.

Tragerile la sorti vor fi efectuate zilnic la sediul radio Magic FM.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Magic FM castiga premii concurs Alpha BankNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.