76
concursuri
active
Premii
in valoare de

673.74
miliarde de lei,
adica

673.739.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
33
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul din cele 2 pachete turistice la Kitzbuhel pentru perioada 19 - 21 ianuarie 2017!

 detty  2016.12.02  Diverse,Vacante,Trageri la sorti  1111

concurs Mastercard

Campania “Inregistreaza-te pe priceless.com si poti castiga o experienta unica la Kitzbuhel” va fi lansata la data de 01.12.2016, ora 00:01 şi se va desfaşura pana la data de 08.01.2017, ora 23:59.

Campania publicitară este deschisă tuturor persoanelor fizice (cu vârsta de minim 18 ani), având domiciliul/reşedinţa în România, deţinători (titulari) de carduri Mastercard sau Maestro emise in Romania.

Pentru a participa la aceasta campanie, consumatorii trebuie sa:

 • Isi creeze un cont de utilizator pe website-ul priceless.com prin click pe butonul de „Register” si completarea formularului
 • Isi confirme nou creatul cont prin click pe linkul de confirmare primit pe adresa de email trecuta in formularul de inregistrare

 

In cadrul promotiei se vor acorda urmatoarele premii:

 • 2 premii, constand in pachete turistice la Kitzbuhel pentru perioada 19-21 ianuarie 2017, fiecare pachet turistic incluzand:
  • 2 bilete de avion Bucuresti – Viena –Bucuresti
  • Cazare 2 nopti in camera dubla cu mic dejun inclus
  • Transfer privat aeroport - hotel – aeroport
  • 3 mese pe zi

Premiile si coordonatele lor nu pot fi modificate, mutate, ajustate sau oferite drept contravaloare in bani sau obiecte.

Pentru a putea castiga premiul oferit la aceasta promotie, participantii trebuie sa indeplineasca dispozitiile si conditiile mentionate, nerespectarea uneia dintre acestea (dispozitii/conditii) fiind sanctionata cu invalidarea. In cazul neprimirii de catre Organizator a refuzului de accept al premiului acordat, se va considera ca respectivul castigator a acceptat tacit participarea la prezenta promotie, conditiile acesteia, precum si premiul acordat. Organizatorul este obligat sa faca publice numele castigatorilor, precum si premiile castigate de acestia, prin intermediul site-ului oficial Mastercard.

In data de 11.01.2017 la sediul Mediapost Hitmail, se va organiza extragerea electronica a castigatorilor din baza de date stransa pe parcursul actualei campanii promotionale. Se vor extrage in total 3 castigatori, la care se adauga 3 rezerve. Castigatorii vor fi contactati de catre Organizator in termen de 2 zile lucratoare de la data extragerii la sorti. In circumstante care nu depind de Organizator, acesta nu isi asuma responsabilitatea respectarii termenelor mai sus mentionate.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Mastercard castiga premii promotie Mastercard priceless cities priceless.com Kitzbuhel