Acest concurs a expirat în data de 2017-01-09. Vezi concursurile active aici.
Inregistreaza-te pe priceless.com si poti castiga o experienta unica la Kitzbuhel.

Campania “Inregistreaza-te pe priceless.com si poti castiga o experienta unica la Kitzbuhel”  va fi lansata la data de 01.12.2016, ora 00:01 şi se va desfaşura pana la data de 08.01.2017, ora 23:59.

Campania publicitară este deschisă tuturor persoanelor fizice (cu vârsta de minim 18 ani), având domiciliul/reşedinţa în România, deţinători (titulari) de carduri Mastercard sau Maestro emise in Romania.

Pentru a participa la aceasta campanie, consumatorii trebuie sa:

  • Isi creeze un cont de utilizator pe website-ul priceless.com prin click pe butonul de „Register” si completarea formularului
  • Isi confirme nou creatul cont prin click pe linkul de confirmare primit pe adresa de email trecuta in formularul de inregistrare

 

In cadrul promotiei se vor acorda urmatoarele premii:

  • 2 premii, constand in pachete turistice la Kitzbuhel pentru perioada 19-21 ianuarie 2017, fiecare pachet turistic incluzand:
    • 2 bilete de avion Bucuresti – Viena –Bucuresti
    • Cazare 2 nopti in camera dubla cu mic dejun inclus
    • Transfer privat aeroport - hotel – aeroport
    • 3 mese pe zi

Premiile si coordonatele lor nu pot fi modificate, mutate, ajustate sau oferite drept contravaloare in bani sau obiecte.

Pentru a putea castiga premiul oferit la aceasta promotie, participantii trebuie sa indeplineasca dispozitiile si conditiile mentionate, nerespectarea uneia dintre acestea (dispozitii/conditii) fiind sanctionata cu invalidarea. In cazul neprimirii de catre Organizator a refuzului de accept al premiului acordat, se va considera ca respectivul castigator a acceptat tacit participarea la prezenta promotie, conditiile acesteia, precum si premiul acordat. Organizatorul este obligat sa faca publice numele castigatorilor, precum si premiile castigate de acestia, prin intermediul site-ului oficial Mastercard.

In data de 11.01.2017  la sediul Mediapost Hitmail, se va organiza extragerea electronica a castigatorilor din baza de date stransa pe parcursul actualei campanii promotionale. Se vor extrage in total 3 castigatori, la care se adauga 3 rezerve. Castigatorii vor fi contactati de catre Organizator in termen de 2 zile lucratoare de la data extragerii la sorti. In circumstante care nu depind de Organizator, acesta nu isi asuma responsabilitatea respectarii termenelor mai sus mentionate.