Acest concurs a expirat în data de 2017-10-21. Vezi concursurile active aici.
Intrati in concurs si aveti sansa sa castigati unul din cele 2 nebulizatoare Omron Duo Baby - destinat atat celor mici, cat si adultilor!

Dragi parinti, stim cat de stresant este sa vedem ca micutul nostru este bolnavior in timp ce iarna este inca departe. Groaza si anxietatea produsa doar la gandul ca trebuie sa ia pastile, il poate face pe cel mic mult mai irascibil decat de obicei. Va venim insa in ajutor! Cum?

Intrati in concurs si aveti sansa sa castigati unul din cele 2 nebulizatoare Omron Duo Baby - destinat atat celor mici, cat si adultilor!

Pentru a participa la concurs, trebuie sa raspunzi pe forum, la topicul de concurs sau pe postarea de pe Facebook,  la urmatoarea intrebare: La ce poate fi de ajutor nebulizatorul?

Va intrebati probabil ce este un nebulizator si la ce va poate ajuta? Puteti citi mai multe informatii utile aici.

Participand la concurs, aveti sansa sa castigati unul din cele 2 nebulizatoare Omron Duo Baby - destinat atat celor mici, cat si adultilor.

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti. Daca in termen de 7 zile nu primim datele castigatorilor, se va axtrage un alt participant, tot prin tragere la sorti!

Concursul incepe la data de 1 octombrie 2017 si inscrierile se opresc la data de 20 octombrie 2017. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de concurs si la postul facebook pe 21 octombrie 2017.