Acest concurs a expirat în data de 2015-07-11. Vezi concursurile active aici.
The Absolut Secret is Untold.

Campania se deruleaza in perioada 1 mai – 10 iulie 2015 (inclusiv), zilnic in intervalul orar 00:00:00 – 23:59:59.

Pentru a putea participa la Campanie, Participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

  1. Sa aiba un cont personal in reteaua de socializare Facebook, in perioada desfasurarii Campaniei, respectiv 1 mai – 10 iulie 2015 (inclusiv);
  2. Sa acceseze aplicatia “The Absolut Secret is Untold” in perioada desfasurarii Campaniei, folosind contul personal in reteaua de socializare Facebook;
  3. Sa se inscrie in campanie prin completarea numarului de telefon mobil valid;
  4. Sa bifeze casuta „Sunt de acord cu Regulamentul Campaniei”;
  5. Sa raspunda corect la cel putin o intrebare din setul de intrebari din cadrul aplicatiei;
  6. Sa finalizeze completarea setului de intrebari prin apasarea butonului „Trimite”;

La finalul setului de intrebari, participantului i se va afisa punctajul acumulat pe baza raspunsurilor corecte. Punctajul obtinut reprezinta numarul de sanse pe care acesta le are in cadrul extragerilor, astfel:

  • 1 raspuns corect = 1 punct = 1 sansa

Ca urmare a activarii lor in diverse locatii, Participantii pot primi un talon pe care este inscris un cod unic format din 8 caractare de forma ABSXXXXX. Acest Cod Unic poate fi folosit in cadrul aplicatiei, oferind Participantului un indiciu ajutator. De asemenea, in baza acestui cod, participantul isi poate dubla punctajul obtinut in cadrul unui set de intrebari, dublandu-­si astfel si numarul de sanse cu care intra in tragerile la sorti.

Daca la finalul jocului Participantul posteaza pe Facebook linkul catre site‐ul campaniei, participantul va primi un punct in plus la punctajul obtinut in cadrului unui joc, primind astfel o sansa in plus in tragerea la sorti.

Un participant poate accesa aplicatia de cate ori doreste, pe toata perioada de desfasurare a Campaniei, insa va intra in tragerea la sorti cu cel mai pare punctaj obtinut in cadrul unui singur joc.

Un participant va fi identificat pe toata perioada desfasurarii Campaniei dupa adresa de email / telefon mobil asociat contului pe care il detine in reteaua de socializare Facebook.

Premiile acordate in cadrul acestei Campanii sunt:

  • Premii garantate: Bilet la festivalul Untold (bilet de o singura persoana, 30 iulie -­ 2 august 2015, Cluj-­Napoca): Primii 20 de Participanti care finalizeaza setul de intrebari, raspund corect la toate intrebarile, vor primi cate un Bilet la festivalul Untold.
  • Premii „Sticla Absolut”:  Se acorda saptamanal, cate o sticla Absolut primilor 3 participanti cu cel mai mare punctaj in saptamana respectiva.
  • Premii acordate prin tragere la sorti – bilet la festival Untold:
    • In data de 1 iunie 2015 se va efectua prima extrage prin tragere la sorti, astfel desemnandu-­se 50 de castigatori ai cate unui Bilet la festivalul Untold, si 50 rezerve, din cadrul participarilor valide din perioada 1 mai – 1 iunie 2015.
    • In data de 5 iulie 2015, se va efectua tragerea la sorti pentru desemnarea a 50 castigatori si 50 rezerve , din cadrul participarilor din perioada 2 iunie – 6 iulie.

Tragerea la sorti se va realiza prin intermediul site‐ului random.org, dintre toti Participantii care s-­au inscris in campanie in perioadele mentionate anterior.