Acest concurs a expirat în data de 2017-05-29. Vezi concursurile active aici.
L&M Quality Campaign 2017 - Poti castiga un smartphone Samsung Galaxy S7 pe saptamana.

Campania Promotionala "L&M Quality Campaign 2017" este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, in perioada 06 martie 2017 - 28 mai 2017, ora 23:59:59.

La Campania promotionala participa urmatoarele variante de pachete de tigarete L&M: L&M Black 100's, L&M Fine Cut Red KS si L&M Fine Cut Red 100's, care contin coduri unice formate din 8 caractere alfanumerice tiparite in interiorul capacului pachetului.

Inscrierea in Campania promotionala se face pe baza unui cod unic, alcatuit din 8 caractere alfanumerice, tiparit in interiorul pachetelor de tigarete participante la campanie.

Pentru a participa la campanie, adultii fumatori trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

  1. sa cumpere minimum un pachet de tigarete participante la campanie;
  2. sa inscrie o singura data in campania promotionala codul unic format din 8 caractere alfanumerice, tiparit in interiorul pachetelor de tigarete participante la campanie;

Inscrierea in campanie se poate face prin website-ul de introducere coduri si informare utilizatori in campania promotionala, respectiv www.aleg-inteligent.ro urmandu-se etapele de mai jos:

  • se acceseaza site-ul www.aleg-inteligent.ro;
  • se introduce numarul de telefon mobil cu care consumatorul doreste sa participe la Campania promotionala;
  • in cazul in care de pe numarul de telefon nu s-a inregistrat anterior participare valida la prezenta campanie, atunci consumatorul  va putea introduce in ecranul urmator codul unic format din 8 caractere alfanumerice, tiparit in interiorul pachetelor de tigarete participante la Campanie.
  • participantul, va primi, prin SMS, pe numarul de telefon mobil inregistrat un cod unic de validare format din 5 caractere alfanumerice.
  • pentru continuarea inscrierii, participantii trebuie sa introduca in ecranul urmator codul primit prin SMS.
  • in formularul de inregistrare se vor completa toate datele: Nume, prenume, sex, data nasterii, serie si numar act de identitate (BI/CI), adresa de e-mail, numar de telefon mobil, adresa de corespondenta, marca si varianta de tigarete fumate de obicei, marca si varianta de tigarete fumate ocazional.
  • de asemenea trebuie dat acordul de a fi inclusi in Baza de date de fumatori. Doar cei care sunt de acors vor putea participa la tragerile la sorti.

Organizatorul va atribui unei selectii de magazine de pe tot teritoriul Romaniei, cupoane pe care vor fi inscriptionate coduri unice de identificare alcatuite din 6 caractere alfanumerice. Reprezentantii Magazinelor participante vor recomanda clientilor si vor distribuie acestora cupoanele.

Participantii la prezenta Campanie promotionala vor putea inscrie pe site-ul campaniei www.aleg-inteligent.ro, in sectiunea special dedicata "Introdu codul vanzatoarei", codul primit de la reprezentantul magazinului participant, impreuna cu numarul de telefon cu care s-a inregistrat in prezenta Campanie promotionala.

In cadrul acestei campanii se vor acorda in total 12 premii, dupa cum urmeaza:

  • Samsung Galaxy S7 - 1 premiu pe saptamana.

Tragerile la sorti vor avea loc saptamanal, incepand cu a 2-a saptamana de Camapnie, in fiecare zi de marti; prima tragere la sorti va avea loc in data de 14 martie 2017, iar ultima in data de 30 mai 2017.

Lista finala cu toti castigatorii campaniei va fi afisata pe website www.aleg-inteligent.ro, pana la data de 30 iunie 2017.