Acest concurs a expirat în data de 2015-06-18. Vezi concursurile active aici.
KFC – Hoodie for my hood

Campania este organizata pe teritoriul Romaniei, in perioada 22.05.2015 ora 12.00.00 – 17.06.2015 ora 23.59.59 inclusiv (ora Romaniei).

Pentru ca inscrierea sa fie valabila in vederea participarii la Campanie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • participantul trebuie sa aiba drept de participare la concurs;
  • participantul trebuie sa acceseze pagina campaniei, sectiunea „Personalizeaza”;
  • in momentul accesarii butonului „Personalizeaza”, in cadrul site-ului se va afisa un formular ce va trebui completat de catre participant cu urmatoarele informatii:
    1. numele unui cartier, oras sau rau din Romania;
    2. alegerea unui cartier sau oras american din lista afisata;
    3. alegerea unui font pentru numele cartierului sau orasului american ales;
    4. alegerea culorii;
  • participantul trebuie sa acceseze butonul „Inscrie-te” dupa completarea informatiilor afisate in formularul pentru personalizarea hanoracului;
  • participantul trebuie sa finalizeze inscrierea in concurs prin 2 modalitati:
    1. prin conectarea prin intermediul paginii de Facebook. Participantul trebuie sa se logheze pe www.facebook.com (in cazul in care au deja cont de utilizator);
    2. prin completarea formularului cu nume, prenume, sex, e-mail, numar de telefon mobil, marime hanorac, bifa de acord cu regulamentul (bifa obligatorie), bifa cu acord de prelucrare date (optional), bifa de abonare la newsletter (optional) si accesare butonului „Inscrie-te in concurs”.

Un participant poate accesa de mai multe ori pagina campaniei si poate castiga prin tragere la sorti un singur premiu constand intr-un 1 voucher pentru un meniu American Bites sau 1 un hanorac personalizat.

In cadrul Campaniei, premiile oferite prin tragere la sorti constau in:

  • 630 x Voucher meniu American Bites
  • 105 x Hanorace personalizate

Castigatorii premiilor constand in vouchere si hanorace personalizate, oferite in cadrul Promotiei vor fi desemnati prin tragere la sorti electronica ce va avea loc la in prezenta unui reprezentant al Organizatorului si a unui notar public. In data de 19 iunie 2015 se vor trage la sorti 630 de premii ce constau in vouchere pentru meniurile American Bites impreuna cu 630 de rezerve si 105 premii constand in hanorace personalizate impreuna cu 105 rezerve. Vor intra in tragere la sorti toate inscrierile valide din perioada 22.05 (ora 12:00) - 17.06.2015 (ora 23:59).

Fiecare dintre castigatorii premiilor constand in vouchere pentru meniurile American Bites va primi un voucher electronic pe adresa de e-mail inscrisa in formularul de date personale in termen de 15 zile lucratoare de la data tragerii la sorti. Voucherele vor putea fi utilizate, prin prezentarea lor in momentul achizitiei meniului, pana la data de 09.08.2015 in oricare restaurant KFC din Romania.

Castigatorii premiilor constand in hanorace personalizate vor fi contactati de catre un reprezentant al Organizatorului in termen de maxim 3 zile lucratoare de la data tragerii la sorti, pentru a fi informati in legatura cu premiul castigat si procedura de validare. Participantii desemnati castigatori vor fi apelati la numarul de telefon mobil cu care s-au inscris in Campanie.