Acest concurs a expirat în data de 2015-01-01. Vezi concursurile active aici.
Sarbatori cu stil alaturi de Fendi & Sephora!

Concursul va fi lansat la data de 26 Noiembrie 2014 si va dura pana la data de 31 Decembrie 2014.

La acest concurs poate participa orice persoana fizica ce achizitioneaza revista Unica, editia Decembrie, in care se va regasi o pagina aditionala cu promotia Fendi & Sphora. Pagina va fi inserata intr-un numar limitat de 10.000 exemplare. Revistele cu insertul Fendi & Sphora vor fi distribuite aleatoriu in punctele de vanzare presa autorizate.

Pentru a intra in concurs, participantii trebuie:

  1. Sa achizitioneze revista Unica editia Decembrie. In 10.000 de exemplare ale revistei se va introduce o pagina aditionala, in care cititorii vor regasi un cod promotional. Vor exista 2 tipuri de coduri promotionale, distribuite in mod aleatoriu: 100 de coduri vor corespunde unui premiu  constand intr-un parfum Fan di FENDI EDT, 30 ml. Celalate 9.900 de coduri vor fi necastigatoare.
  2. Sa introduca codul promotional pe pagina web unica.ro/FENDI, impreuna cu datele personale (nume, prenume, localitate, telefon, adresa e-mail), pentru a verifica daca a castigat un parfum Fan di FENDI EDT, 30 ml. In cazul in care codul introdus este castigator, utilizatorii vor selecta magazinul Sephora preferat pentru ridicarea premiului.

Premiile constau in:

  • 100 parfumuri Fan di FENDI EDT, 30 ml in valoare de 218 lei