101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
32
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul din cele 100 de premii a cate 400 de euro fiecare!

 admin  2018.06.09  Bani,Trageri la sorti  1171

concurs Carrefour

Tu cum iti petreci vacanta de vara anul acesta? Incepe-ti propriul jurnal de calatorie alaturi de noi, iar noi te premiem cu unul din cele 100 de premii puse in joc, prin tragere la sorti! 

Completeaza "Jurnalul de Calatorie" fizic sau virtual, inscrie-te la tombola si la tragerea la sorti din 10 septembrie si poti castiga unul din cele 100 de premii a cate 400 de euro fiecare, pentru a putea pleca linistit intr-o vacanta sau tabara!

Cum folosesti Jurnalul de Calatorie?

Jurnalul de Calatorie trebuie sa te insoteasca peste tot pe unde calatoresti prin Romania. In el aduni si lipesti tot felul de amintiri din locurile pe care le-ai vizitat. Lipeste cel putin cate un suvenir pe fiecare pagina si apoi inscrie-l in tombola "Jurnal de Calatorie prin Romania", cu tragere la sorti in data de 10 septembrie 2018.

Unde poti calatori?

Fie ca pleci cu familia intr-o excursie, fie ca mergi in tabara, ia cu tine Jurnalul de Calatorie si aduna in el tot ce te-a impresionat sau amintiri din locurile pe care le-ai vizitat oriunde in Romania.

Ce fel de amintiri poti aduna?

Tichete de calatorie sau bilete de intrare la muzeu, la circ, la spectacole sau concerte, stampile, timbre sau abtibilduri, vederi sau carti postale, pliculete, bonuri, ambalaje, hartii sau hartiute, cartoane sau cartonase de pe unde ai umblat. Poti pune poze sau stampile, vize, semnaturi, marcaje, marci sau insemne, desene, servetele sau alte nimicuri si maruntisuri, care iti vor aminti de locurile pe care le-ai vizitat.

Ce poti castiga?

Poti castiga unul din cele 100 de premii a cate 400 euro fiecare la tragerea la sorti din 10 septembrie 2018.

Organizatorul campaniei promotionale "Jurnal de Calatorie prin Romania!" este Carrefour Romania S.A. Prezenta campanie se adreseaza oricarui elev scolarizat in cadrul invatamantului de stat sau privat, care frecventeaza cursurile claselor 0 – VIII, din scolile de pe raza oraselor mentionate in tabelul din Anexa 1. Campania se desfasoara in perioada 01.06.2018 – 09.09.2018 (inclusiv). Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Carrefour castiga premii jurnalul de calatorieNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.