Acest concurs a expirat în data de 2018-09-10. Vezi concursurile active aici.
Tu cum iti petreci vacanta de vara anul acesta? Incepe-ti propriul jurnal de calatorie alaturi de noi, iar noi te premiem cu unul din cele 100 de premii!

Tu cum iti petreci vacanta de vara anul acesta? Incepe-ti propriul jurnal de calatorie alaturi de noi, iar noi te premiem cu unul din cele 100 de premii puse in joc, prin tragere la sorti! 

Completeaza "Jurnalul de Calatorie" fizic sau virtual, inscrie-te la tombola si la tragerea la sorti din 10 septembrie si poti castiga unul din cele 100 de premii a cate 400 de euro fiecare, pentru a putea pleca linistit intr-o vacanta sau tabara!

Cum folosesti Jurnalul de Calatorie?

Jurnalul de Calatorie trebuie sa te insoteasca peste tot pe unde calatoresti prin Romania. In el aduni si lipesti tot felul de amintiri din locurile pe care le-ai vizitat. Lipeste cel putin cate un suvenir pe fiecare pagina si apoi inscrie-l in tombola "Jurnal de Calatorie prin Romania", cu tragere la sorti in data de 10 septembrie 2018.

Unde poti calatori?

Fie ca pleci cu familia intr-o excursie, fie ca mergi in tabara, ia cu tine Jurnalul de Calatorie si aduna in el tot ce te-a impresionat sau amintiri din locurile pe care le-ai vizitat oriunde in Romania.

Ce fel de amintiri poti aduna?

Tichete de calatorie sau bilete de intrare la muzeu, la circ, la spectacole sau concerte, stampile, timbre sau abtibilduri, vederi sau carti postale, pliculete, bonuri, ambalaje, hartii sau hartiute, cartoane sau cartonase de pe unde ai umblat. Poti pune poze sau stampile, vize, semnaturi, marcaje, marci sau insemne, desene, servetele sau alte nimicuri si maruntisuri, care iti vor aminti de locurile pe care le-ai vizitat.

Ce poti castiga?

Poti castiga unul din cele 100 de premii a cate 400 euro fiecare la tragerea la sorti din 10 septembrie 2018.

Organizatorul campaniei promotionale "Jurnal de Calatorie prin Romania!" este Carrefour Romania S.A. Prezenta campanie se adreseaza oricarui elev scolarizat in cadrul invatamantului de stat sau privat, care frecventeaza cursurile claselor 0 – VIII, din scolile de pe raza oraselor mentionate in tabelul din Anexa 1. Campania se desfasoara in perioada 01.06.2018 – 09.09.2018 (inclusiv). Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.