98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
17
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul din cele 100 baxuri de bere Ursus Cooler!

 admin  2014.06.20  Diverse,Trageri la sorti,Alimente  6270

concurs Ursus

Campania este organizată şi se desfăşoară pe teritoriul Romaniei, în intervalul 17.06.2014 - 31.12.2014.

Pentru a participa la prezenta campanie și pentru a intra în posesia unui premiu, fiecare participant trebuie să respecte următorul mecanism:        

  • a) Să fie fan al paginii URSUS
  • b) Să răspundă corect și în intervalul de timp anunțat la întrebarea postată (care se va numi postare concurs) de către URSUS pe pagina de Facebook
  • c) Să păstreze comentariul sau imaginea pusă la postarea concurs (să nu o șteargă) cel puțin 7 zile de la data închiderii concursului.

Premiile oferite în cadrul prezentei Campanii promoţionale sunt:

  • 100 x Bax de bere URSUS Cooler (24pack X 0.5L CAN URSUS Cooler)

Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti – la tragerea la sorți vor participa toți utilizatorii care au răspuns corect și în intervalul de timp anuțat la postarea concurs. Tragerea la sorti va avea loc imediat după încheierea timpului de răspuns pentru postarea concurs, la sediul Kubis, prin randompicker.com in prezenta unui reprezentant la Organizatorului și a unui reprezentant al Agentiei. Numele castigatorilor vor fi facute publice pe pagina de Facebook URSUS, in termen de maxim 2 zile de la data tragerii la sorti.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Ursus Ursus Cooler concursuri cu premii concursuri online concursuriNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.