Acest concurs a expirat în data de 2014-07-14. Vezi concursurile active aici.
Castiga unul din cele 10 vouchere in valoare de 250 lei fiecare

Pentru a participa la Campania, orice persoana interesata trebuie sa se aboneze la Newsletter-ul COMODO, prin oricare dintre modalitatile de abonare existente, incepand cu 12.06.2014 si pana la data de 13.07.2014, ora 23:59. Participarea la  Campanie nu este conditionata de achizitia vreunui produs. 

Pentru a se abona la newsletter, Participantul trebuie sa inscrie o adresa de e-mail valida si numele sau real, folosind oricare dintre modalitatile de abonare existente. 

Premiile Campaniei Lunare constau in vouchere cu o valoare totala de 2.500 Lei, ce vor fi utilizate exclusiv pentru cumparaturi pe site-ul www.comodo.ro, astfel: 

  • 10 vouchere COMODO in valoare de 250 lei cu TVA inclus. 

Voucherul obtinut de Castigator este transmisibil. Voucherul nu poate fi cumulat cu un alt Voucher pentru plata unei comenzi. Pentru a beneficia de valoarea Voucherului, castigatorii persoane fizice sau juridice, vor introduce codul unic de Voucher primit prin e-mail, in comanda noua inregistrata. Fiecare Voucher este valabil pentru cumparaturi timp de 3 luni de la incheierea Campaniei Lunare, pana la data de 13 octombrie 2014 inclusiv.