Diverse • Trageri la sorti

Concurs: Castiga unul din cele 10 televizoare Smart LED 3D Samsung cu diagonala de 101 cm!

Adăugat de concursoman în data de 2015.06.28 • 2414 vizualizări

concurs Tuborg

Club Tuborg Vara 2015

Promoţia „Club Tuborg Vara 2015” se va desfăşura pe întreg teritoriul României, în perioada 26.06.2015 – 07.09.2015 inclusiv.

Produsul participant la aceasta promotie este:

  • naveta Tuborg formată din 20 de sticle a câte 0,5 L

Începând cu 23 iunie 2015 toţi membrii Clubului Tuborg (persoane existente în baza de date Tuborg sau înscrise pe perioada Promoţiei) vor primi un mesaj care va conţine un cod numeric alcătuit din 7 cifre. Cu ajutorul acestui cod, membrii Clubului Tuborg pot achiziţiona până la 6 navete Tuborg, în perioada Promoţiei. O navetă fiind formată din 20 de sticle a câte 0,5 L, la un preţ promoţional de 39,90 RON.

Odată ce un membru achiziţionează cel puţin 1 navetă de bere în perioada menţionată, va fi automat înscris in tragerea la sorţi pentru acordarea premiilor Promoţiei.

Persoanele care nu sunt înscrise în Clubul Tuborg si care doresc să participe si la Promoţie, o pot face urmând paşii descrişi mai jos:

  • Persoanele cu vârsta de minim 18 ani, care doresc să intre in Clubul Tuborg trebuie să completeze formularul disponibil pe site-ul tuborg.ro;
  • In maxim 2 zile de la trimiterea formularului persoanele înscrise vor primi un SMS de la Tuborg, in perioada 29 iunie 2015 – 7 septembrie 2015, care conţine codul de 7 cifre necesar pentru achiziţia navetelor;
  • Odată ce a devenit membru în Clubul Tuborg, va fi înscris automat în tragerea la sorţi dacă achiziţionează cel puţin o navetă de bere;
  • Formularele primite ulterior datei limită, 7 septembrie 2015, ora 15:00, nu vor mai primi cod promoţional în campania Club Tuborg, astfel ca nu vor putea participa la tragerea la sorţi finală;

La această Promoţie se vor acorda 10 premii, constând în:

Tragerile la sorţi electronice vor avea loc, la sediul SC Mailers Serv SRL din Şos Fundeni nr. 74, sector 2, Bucureşti, în prezenţa unui notar şi a unei comisii formate din reprezentanţi ai Organizatorului, precum şi a altor persoane pe care le va desemna Organizatorul în cazul în care va considera necesar.

Premiile se vor trimite către câştigători în termen de 30 de zile lucrătoare de la data tragerii la sorţi, print-un curier rapid.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS