Acest concurs a expirat în data de 2016-10-29. Vezi concursurile active aici.
Inspiratie de la Hochland pentru dimineti altfel!

Concursul intitulat „Inspiratie de la Hochland pentru dimineti altfel!” se desfasoara in perioada 17 – 28 octombrie 2016 pe postul de radio Europa FM in tronsonul orar 08:00 – 09:00, in emisiunea „Desteptarea” cate un concurs/zi de luni pana vineri.

Mecanismul concursului 

  • Ascultatorii trebuie sa asculte programele Europa FM in perioada mentionata;
  • Zilnic, de luni pana vineri, in perioada 17-28 octombrie 2016, in Desteptarea, prezentatorii emisiunii isi provoaca ascultatorii sa-si exprime inventivitatea si creativitatea culinara, alegand un produs din gama branzeturilor Hochland;
  • la semnalul de concurs ascultatorii trebuie sa trimita cuvantul “bucurie”, urmat de reteta lor de sandwich care sa includa si ingredientul-surpriza: tipul de branza Hochland propus de catre moderatorii emisiunii Desteptarea din ziua respectiva, prin SMS la numarul 1769 (numar cu tarif normal in retelele de telefonie mobila Orange, Vodafone si Telekom) in timp de 10 minute de la anuntarea concursului.
  • -Cea mai gustoasa si originala reteta, care “imbraca” cel mai bine tipul de branza Hochland propus in dimineata respectiva, este premiata.
  • Sunt inscrisi in concurs doar participantii care au trimis sms-uri valide ce au fost receptionate de catre Europa FM.
  • Dupa expirarea celor 10 minute, ascultatorul care a trimis SMS-ul cu cea mai gustoasa si originala reteta care “imbraca” cel mai bine tipul de branza Hochland propus in dimineata respectiva, este sunat sa povesteasca in direct reteta trimisa si, ulterior declarat castigator.

Daca ascultatorul care este sunat nu raspunde la telefon se va prelua un alt ascultator ales pe acelasi principiu ca si primul.

Se vor acorda ca premii zece set-uri de Mic Dejun. Un set de MIC DEJUN este format din: 1 x Grill electric Philips HD4467/90 si un set de produse Hochland format din branza topita triunghiuri Smantana 140g, branza topita triunghiuri Mixtett Classico 140g, branza topita felii Cascaval 140g, cascaval felii classic 150g, cascaval bloc classic 450g, telemea 350g, Almette Smantana 150g, Hochland Crème verdeata 200g, Cascaval Pane 150g.