Acest concurs a expirat în data de 2018-04-11. Vezi concursurile active aici.
Iepuras Bucataras vine cu daruri de Pasti! Gaseste toate ouaie de Pasti ascunse si poti castiga unul din pachetele cu produse Barilla!

Iepuras Bucataras va provoaca din nou sa adunati cele 12 oua vopsite pentru Pasti!

Desi peisajul de iarna de afara ne-ar putea face sa uitam asta, ne apropiem cu pasi repezi de sarbatoarea Pastelui. Ca in fiecare an, in aceasta perioada, pe Bucataras.ro, Iepurasul fuge sprinten printre paginile siteului nostru, in cautarea amuzantelor oua colorate. Haideti sa ii dati o mana de ajutor pentru intregirea colectiei de oua din cosulet, alergatul, fie si virtual, ne va incalzi putin.

E simplu, frumos, amuzant si, in plus, va poate aduce unul dintre cele 10 premii simpatice. Tot ce trebuie sa faceti este sa rasfoiti paginile site-ului, de cat mai multe ori, pana la sfarsitul concursului.

Asadar, intre 20 martie si 10 aprilie 2018, alaturi de Iepuras, va invit cu drag sa cautati prin paginile siteului ouale rosii, galbene, albastre si verzi, cate 3 din fiecare culoare. Toti bucatarasii harnici care gasesc toate cele 12 oua vor intra in tragerea la sorti pentru cele 10 premii.

Iepuras v-a pregatit cu drag 10 Pachete pline cu bunatati de la Barilla, pe care le va acorda prin tragerere la sorti.
Pe 13 aprilie va avea loc tragerea la sorti cu ajutorul www.random.org, la aceasta tragere participand toti bucatarasii care reusesc sa stranga toate cele 12 oua pana pe 10 aprilie ora 23:59!