Acest concurs a expirat în data de 2015-11-23. Vezi concursurile active aici.
Manual alternativ de bord Dacia.

Tombola se desfăşoară în perioada 12 noiembrie 2015 - 22 noiembrie 2015.

Utilizatorul va intra în tombolă accesând pagina dedicată acestuia pe site-ul daciagroup.com şi va fi invitat să recunoască despre ce element auto este vorba în textul respectiv, alegând una din cele trei variante de răspuns.  Participantul trebuie să răspundă corect la trei din cele cinci pasaje , pentru a intra automat în tragerea la sorți pentru premiu. Dacă  nu răspunde corect, are dreptul să intre și să încerce de câte ori dorește. Se va  valida o singură înscriere în tragerea la sorți, indiferent de câte ori participanții  au terminat aplicația.

Fiecare pasaj va consta într-un box-text care se referă la unul dintre capitolele manualului tehnic, iar aceștia trebuie să bifeze una dintre cele trei variante de răspuns puse la dispoziție, dintre care una singură este corectă. Toate persoanele participante la tombolă intră în tragerea la sorţi pentru premii dacă recunosc corect cel puțin trei elemente auto și apoi completează formularul de la final cu datele personale.

Premiile constau într-un pachet de cărți format din următoarele titluri:

  • John le Carré – Cel mai vânat om
  • G.G. Marquez – Un veac de singurătate
  • S. Fitzgerald – Marele Gatsby
  • Umberto Eco – Istoria frumuseții
  • Guy Kawasaki – Încântare
  • Manualul alternativ de bord Dacia

Câștigătorii premiilor (10 persoane) vor fi desemnați în urma unei trageri la sorţi online, ce va avea loc în data de 25 noiembrie 2015, la ora 14:00.