108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
46
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Campanie: Castiga unul din cele 10 expresoare Krups!

 admin  2018.07.31  Diverse,Concursuri cu jurizare,Electrocasnice  886

campanie BUZZStore

Precizia si perfectiunea aparatelor Krups, pentru o cafea incomparabila, acum, gratuit, la tine acasa!

In aceasta noua campanie de testare, te invitam sa te rasfeti in confortul casei tale cu o cafea aromata iar pentru cei dragi sa fii un adevarat barista. Timp de 7-10 zile vei avea la dispozitie unul dintre cele mai performante expresoare de pe piata – elegantul model EA893C10 – o combinatie perfecta intre dimensiunea compacta, liniile elegante si materiale de calitate pentru un stil uluitor.

Gratie pasiunii si cunostintelor expertilor sai, Krups te invita sa te bucuri de o experienta multi-senzoriala intensa cu cel mai nou aparat din gama sa premium, Evidence.

In campanie sunt disponibile 50 de locuri. Campania se desfasoara in perioada 30 iulie 2018 - 19 octombrie 2018.

Participa acum la campania de testare BuzzStore. Pentru a te inscrie, te rugam sa te autentifici aici - esti la un click distanta!

Completeaza chestionarul de selectie si fii cat mai sincer/a. Nu uita! Nu exista raspunsuri corecte sau gresite!

Sunt selectati acei Buzzeri al caror profil este potrivit produselor propuse spre testare. La finalul campaniei, toti BUZZerii ce respecta cerintele regulamentului campaniei, primesc automat un cadou si sansa de a castiga unul din cele 10 expresoare din campania de testare.

BUZZStore este prilejul de intalnire intre consumatorii obisnuiti, lideri de opinie in grupurile lor de prieteni, si marcile lor preferate. Pentru comunitatea noastra de ambasadori de brand in continua crestere, oferim spre testare, in mod gratuit, in schimbul unei opinii sincere, cele mai noi produse si servicii de pe piata.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online campanie BUZZStore castiga premii incearca gratuit campania de testare BuzzStore expresoare Krups chestionarul de selectieNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.