Acest concurs a expirat în data de 2018-10-22. Vezi concursurile active aici.
Incearca acum cafeaua ta preferata preparata cu DeLonghi, lider mondial in espressare, si gusta diferente, chiar la tine acasa!

Bucură-te de cafeaua ta preferată, cu o simplă apăsare de buton. Alege un espressor complet automat de la De’Longhi, liderul mondial în producția de aparate de cafea.

Espressoarele complet automate De’Longhi creează pentru tine toate tipurile de băuturi preferate pe bază de cafea, în doar câteva secunde, datorită tehnologiei One Touch. Încearcă acum cafeaua ta preferată la aparatele De’Longhi și vezi diferența, chiar la tine acasă!

Primadonna Elite de la De’Longhi nu este numai un espressor de cafea complex, elegant și cu o tehnologie de ultimă oră. El oferă deja o nouă experiență în prepararea cafelei și a băuturilor pe bază de cafea.

Cu o conexiune Bluetooth și propria sa aplicație Smart Coffee Link, Primadonna Elite dă undă verde creativității, oferind posibilități nenumărate de a vă prepara și personaliza cafeaua. Comunicarea în timp real, prin intermediul aplicației, vă permite să învățați rețete noi și să aflați cum vă puteți curăța și întreține Primadonna Elite fără efort.

Funcția Multibeverage e un semn clar că acest automat de cafea e capabil de mult mai mult. De la ciocolată caldă la ceai, de la cafea Americano la spumă rece de lapte, acesta poate să vă îndeplinească orice dorință. Carafa sa specială, MixCarafe, vă permite să descoperiți băuturile cu preparare semi-automată.

Toate băuturile din meniuri, de la espresso la latte macchiato, pot fi preparate după gustul fiecăruia, folosind tehnologia simplă și ecranul tactil.

Sistemul Latte Crema, patentat de De’Longhi, permite prepararea mai rapidă a băuturilor cu lapte și spumă de lapte, asigurând temperatura optimă pentru fiecare ingredient și densitatea de spumă perfectă.

Carafa termică pentru lapte se poate curăța cu ușurință după fiecare utilizare, astfel încât puteți ține laptele la frigider fără grijă în ea, între două preparări. De altfel, întregul aparat este extrem de ușor de curățat și întreținut.

Cele 6 profile de utilizare permit fiecărui membru al familiei să își personalizeze și să salveze rețetele pe bază de cafea după gustul său, oricât de sofisticat sau de exigent ar fi.

In situatia in care vei fi selectionat/a pentru testare, in functie de criteriile specifice fiecarei campanii, BUZZStore iti va trimite GRATUIT robotul de bucatarie De’Longhi PrimaDonna Elite, din dorinta de a afla parerile tale si ale prietenilor tai dupa testare! Daca nu vei indeplini minim 70% din cerintele campaniei, vei primi o penalizare de 200 puncte de BUZZ din contul tau si nu vei avea sansa de a intra in tragerea la sorti pentru castigarea unuia din cele 10 espressoare.

In campanie sunt disponibile 50 de locuri. Campania se desfasoara in perioada 06.09.2018 - 21.10.2018.

Participa acum la campania de testare BuzzStore. Pentru a te inscrie, te rugam sa te autentifici  aici - esti la un click distanta!

Completeaza chestionarul de selectie si fii cat mai sincer/a. Nu uita! Nu exista raspunsuri corecte sau gresite!

Ce trebuie sa faci pentru a primi cadoul garantat si sansa de a castiga expresorul testat?

Campania DE’LONGHI PRIMADONNA ELITE  se desfasoara prin rotatie, in serii de cate 10 BUZZeri. Fiecare BUZZer dintre cei selectionati va avea posibilitatea sa testeze produsul timp de 7 zile, timp in care va avea de realizat un numar minim de contributii. Dupa perioada de testare, vei returna la BUZZStore, pe cheltuiala noastra, aparatul in ambalaj original si cu toate accesoriile incluse, dupa ce le-ai curatat. Fiind realizat din materiale extrem de rezistente si usor de curatat, este foarte simplu sa-l cureti chiar imediat dupa fiecare utilizare, prin functia speciala de curatare automata. Nu uita ca la finalul utilizarii, inainte de a-l expedia, sa golesti carafa de apa si de lapte.

La finalul campaniei, toti BUZZerii ce respecta cerintele Regulamentului campaniei, raman automat cu cadoul campaniei – setul original de 2 cesti de cafea cu design exclusivist si sansa de a castiga unul din cele 10 esspresoare din campania de testare. Pentru a intra in tragerea la sorti, sunt necesare minim 65 de puncte adunate din contributiile de mai jos.

  • # 2 puncte  – esti fan al paginilor de Facebook si Instagram BUZZStore si De’Longhi Romania pentru a fi la curent cu noutatile campaniei.
  • # 30 puncte (5  pentru fiecare recenzie) – postezi un numar minim de 6 evaluari ale produsului testat sau versiunilor similare ale acestuia sub forma de comentariu/recenzie. Numarul si link-urile unde se gasesc produsele de evaluat sunt disponibile in pagina campaniei, sectiunea RECENZII;
  • # 20 puncte (5 pentru fiecare postare) – realizezi minim 2 postari pe Facebook si  2 postari pe Instagram (daca nu ai cont, atunci vei face 4 postari pe Fb), specificand tipul de cafea preparat si minim 3 caracteristici ale produsului care ti-au placut  si iti incurajezi prietenii sau colegii sa-ti ofere apreciere prin like&share.
  • # 10 puncte  – postezi un articol pe blogul propriu (in cazul in care detii) SAU realizezI un filmulet de prezentare a produsului pe YouTube, in care sa subliniezi minim 3 caracteristici ale aparatului. Vei prezenta produsul in utilizare, in timp ce prepari minim o reteta. Daca le realizezi pe amandoua, se acorda cate 10 puncte pentru fiecare postare.
  • # 12 puncte (3 pentru fiecare prieten)  – inviti minim 3 prieteni sau colegi sa deguste o cafea aromata la tine acasa si postezi pe Facebook/ Instagram minim 1 imagine de la degustare, etichetand minim 3 persoane, carora le distribui brosuri De’Longhi si vouchere de reducere pentru produse din gama De’Longhi.
  • # 5 puncte – o recenzie pe pagina de Facebook De’Longhi Romania de minim 30 de cuvinte care sa prezinte un beneficiu real al produsului (https://www.facebook.com/delonghiromania/)
  • # 3 puncte – orice postare aditionala pe Facebook/ Instagram (inclusiv InstaStory)

Pe scurt ai de realizat min. 6 recenzii pe magazine online, 2 postari pe Facebook, 2 pe Instagram (pot fi aceleasi), 1 reteta video pe YouTube, 1 recenzie pe pagina Facebook DeLonghi Romania

Nu uita sa…

  • folosesti in toate postarile din Social Media si Blog hashtag-ul campaniei #buzzDeLonghi (exceptand review-urile de pe magazinele online)
  • etichetezi in toate postarile tale paginile de Fb/Instagram BUZZStore si De’Longhi
  • faci minim o referinta catre pagina de web a produsului (http://www.delonghi.com/ro-ro/produse/cafea/aparate-de-cafea/aparate-superautomate/primadonna-elite-ecam-65055ms-0132217030)
  • completezi integral, cu informatii sincere, in maxim 5 (cinci) zile lucratoare de la informarea pe e-mail, chestionarul de finalizare a campaniei
  • incarci in My BUZZ dovada postarilor efectuate in campanie, asa cum apar ele la punctele 6.3.1 – 6.3.7. din prezentul regulament, in termen de maxim 5 (cinci) zile lucratoare de la informarea pe e-mail.