Acest concurs a expirat în data de 2018-07-02. Vezi concursurile active aici.
Saluta zilele pline de raze cu produsele tale preferate pentru protectie solara si te vei bucura si de zile pline de premii.

Doar surprize placute.

Saluta zilele pline de raze cu produsele tale preferate pentru protectie solara si te vei bucura si de zile pline de premii. Pentru 1 produs Cien Sun potrivit tenului tau si cumparaturi de minimum 50 de lei din magazinele Lidl poti castiga unul din cele 10 NIKON COOLPIX WATERPROOF W100 backpack kit Marine sau vouchere de cumparaturi in valoare de 100 de lei. 

Campania promotionala "Razi sub soare si castigi cu Cien Sun" este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in toate magazinele Lidl, in perioada 31.05.2018 ora 00:00:01 – 01.07.2018 ora 23:59:59, ora Romaniei.

In cadrul campaniei, prin produse participante se vor intelege toate produsele comercializate in magazinele Lidldin gama sortimentala „Cien Sun” (descrise in  Anexa 3 la Regulamentul Oficial)Produsele participante la campanie sunt disponibile in limita stocului existent in fiecare magazin.

Pentru a participa la campanie, participantul trebuie, pe perioada desfasurarii campaniei, sa cumpere de minimum 50 de lei si cel putin un produs din gama sortimentala „Cien Sun” (descrise in  Anexa 3 la Regulamentul Oficial) si sa inscrie codul unic de pe bonul fiscal pe site-ul surprize.lidl.ro. In cazul in care participantul indeplineste aceste conditii, va intra automat in tragere la sorti pentru premiile campaniei.

Premiile campaniei sunt:

  • 10 x Aparat foto digital Nikon COOLPIX WATERPROOF W100, Backpack Kit, Marine
  • 30 x Vouchere de cumparaturi LIDL in valoare de 100lei

Tragerea la sorti va fi efectuata de catre Agentie pana la data de 04.07.2018.