108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
25
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una dintre cele doua perechi de casti Plantronics!

 admin  2016.01.15  Diverse,Trageri la sorti  1606

concurs evomag

Concursul "Participa si poti castiga o pereche de casti Plantronics!" se desfasoara in perioada 12 - 19 ianuarie 2016.

Pentru a participa la concurs, trebuie sa dai share la postarea de concurs si sa mentionezi acest hashtag #evoMAGCastiPlantronics.

Pe toata aceasta perioada, participantul poate sa share-uiasca de cate ori doreste postarea evoMAG participanta, dar nu mai putin de o singura data. In acest fel, participantul isi mareste sansele de castig.
Se vor extrage, in data de 20 ianuarie 2016, 2 castigatori din toti cei care sunt afisati la postarea evoMAG pentru concurs pe care au distribuit-o. Acestia vor fi verificati daca au mentionat si hashtag-ul #evoMAGCastiPlantronics atunci cand au distribuit postarea participanta la concurs. 

Premiile concursului sunt in numar de 2:

Castigatorii nu pot primi contravaloarea in bani sau alte obiecte si nici nu pot solicita modificari ale caracteristicilor premiului.

Editarea si stergerea share-uirilor dupa publicare este interzisa. Incalcarea regulamentului va duce la descalificarea utilizatorului.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs evomag castiga premii pereche de casti PlantronicsNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.