77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
27
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una dintre cele doua console PlayStation 4!

 admin  2015.12.15  Diverse,Trageri la sorti  2015

concurs Utv

Campania „U Know Christmas edition” se va desfasura in perioada 14 – 27 decembrie 2015Campania este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei.

Pentru a se inscrie in campanie participantii vor trebui sa se uite la emisiunile U Know editie de Craciun, difuzate pe UTV de luni pana vineri de la ora 12:00 si sambata si duminica de la ora 21:00, sa gaseasca parolele (cuvintele) ascunse in emisiune, apoi, pana la ora 24:00 a zilei respective, sa intre pe site-ul www.utv.ro pentru a se inscrie in concurs cu parola zilei. Fiecare participant poate inscrie o singura parola in fiecare zi, dar mai multe parole pe saptamana.

Premiile campaniei sunt reprezentate 2 console PlayStation 4, cate una pentru fiecare saptamana de campanie.

Participantii vor primi numere de ordine in functie de inscrierea in campanie. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti folosind programul random.org, la tragerea la sorti pentru castigarea primei console participand persoanele care s-au inscris in prima saptamana de campanie si la tragerea la sorti pentru castigarea celei de-a doua console participand persoanele care s-au inscris in cea de-a doua saptamana de campanie. Tragerea la sorti va avea loc in termen de 14 zile de la data terminarii campaniei.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Utv castiga premii consola PlayStation 4 castiga PlayStation 4 concurs PlayStation 4 U Know editie de Craciun U Know X-mas Edition