Acest concurs a expirat în data de 2015-02-09. Vezi concursurile active aici.
Iubeste! Cu Selgros Merita!

Concursul “Iubeşte! Cu Selgros Merită!” se desfășoară în perioada 02.02 - 08.02.2015.

La acest concurs poate participa orice persoană cu vârsta de peste 18 ani, titular de cont Facebook, care are activată opțiunea de “share” public, încarcă în aplicaţia dedicată, de pe pagina Facebook Selgros Romania, o fotografie de cuplu şi povestesc, în câmpul destinat textului, cine este bucătarul familiei și care este meniul preferat.

Fotografiile vor avea atașat buton de vot, iar participanţii care au postat cele mai votate 8 fotografii vor fi declaraţi câştigători.

Participanţii au dreptul să share-uiască fotografiile lor şi să ceară votul prietenilor şi cunoscuților. Fotografiile se pot încărca în perioada 02.02.2015 ora 00.00 – 08.02.2015 ora 23.59. Perioada de votare este identică celei menționate anterior. Fiecare participant are dreptul să înscrie în concurs o singură fotografie. Pot participa cu câte o fotografie ambii parteneri dintr-un cuplu.

Câstigătorii vor fi afişaţi în data de 9 februarie 2015. Participanţii declaraţi câștigători trebuie să transmită organizatorului, până la data de 11.02.2015, un e-mail pe adresa contact@selgros.ro prin care să comunice datele de identificare: numele, prenumele, adresa poștală, data nașterii și adresa de e-mail. 

Persoanele declarate câștigătoare vor putea intra în posesia a 8 invitaţii duble la Atelierul de cooking “Iubeste! Cu Selgros Merita!” organizat în data de 13 februarie 2015 împreună cu Chef Cezar Munteanu în locaţia Selgros Brașov, în intervalul orar 16.00 - 20.00. Dintre cele 8 cupluri, participante în cadrul atelierului de cooking, va fi desemnat de către Chef Cezar Munteanu, pe baza unor criterii cum ar fi coeziunea, simțul umorului, inventivitatea, un cuplu care va primi ca premiu special o cină romantică şi o noapte de cazare la un hotel, într-o locatie stabilită de comun acord în funcţie de domiciliul câştigătorilor şi în limita valorii de 800 de lei stabilită de Organizator pentru premiul special.