98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
47
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una dintre cele 8 invitatii duble la Atelierul de cooking "Iubeste! Cu Selgros Merita!"!

 admin  2015.02.04  Trageri la sorti,Invitatii  939

concurs Selgros

Concursul “Iubeşte! Cu Selgros Merită!” se desfășoară în perioada 02.02 - 08.02.2015.

La acest concurs poate participa orice persoană cu vârsta de peste 18 ani, titular de cont Facebook, care are activată opțiunea de “share” public, încarcă în aplicaţia dedicată, de pe pagina Facebook Selgros Romania, o fotografie de cuplu şi povestesc, în câmpul destinat textului, cine este bucătarul familiei și care este meniul preferat.

Fotografiile vor avea atașat buton de vot, iar participanţii care au postat cele mai votate 8 fotografii vor fi declaraţi câştigători.

Participanţii au dreptul să share-uiască fotografiile lor şi să ceară votul prietenilor şi cunoscuților. Fotografiile se pot încărca în perioada 02.02.2015 ora 00.00 – 08.02.2015 ora 23.59. Perioada de votare este identică celei menționate anterior. Fiecare participant are dreptul să înscrie în concurs o singură fotografie. Pot participa cu câte o fotografie ambii parteneri dintr-un cuplu.

Câstigătorii vor fi afişaţi în data de 9 februarie 2015. Participanţii declaraţi câștigători trebuie să transmită organizatorului, până la data de 11.02.2015, un e-mail pe adresa contact@selgros.ro prin care să comunice datele de identificare: numele, prenumele, adresa poștală, data nașterii și adresa de e-mail. 

Persoanele declarate câștigătoare vor putea intra în posesia a 8 invitaţii duble la Atelierul de cooking “Iubeste! Cu Selgros Merita!” organizat în data de 13 februarie 2015 împreună cu Chef Cezar Munteanu în locaţia Selgros Brașov, în intervalul orar 16.00 - 20.00. Dintre cele 8 cupluri, participante în cadrul atelierului de cooking, va fi desemnat de către Chef Cezar Munteanu, pe baza unor criterii cum ar fi coeziunea, simțul umorului, inventivitatea, un cuplu care va primi ca premiu special o cină romantică şi o noapte de cazare la un hotel, într-o locatie stabilită de comun acord în funcţie de domiciliul câştigătorilor şi în limita valorii de 800 de lei stabilită de Organizator pentru premiul special.


PARTICIPA LA CONCURS

Chef Cezar Munteanu Selgros Brasov concursuri online concurs Valentine's Day Valentine's Day 2015Nu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.