75
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11590
concursuri
expirate
14
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una dintre cele 7 invitatii duble la filmul In mijlocul furtunii si premii originale Warner Bros!

 admin  2014.09.16  Diverse,Trageri la sorti,Invitatii  1054

concurs cinemagia

Nimic nu anunţă dezastrul. Nu a existat acel calm de dinaintea furtunii. Natura s-a dezlănţuit brusc şi extrem. Fără precedent, furtuna s-a dovedit a fi cea mai mare din istorie. Şi în timp ce unii caută adăpost sigur, vânătorii profesionişti de furtuni şi amatorii teribilişti de senzaţii tari gonesc spre vortex cu gândul să nu rateze ocazia unică de a înregistra cât mai de aproape fenomenul.

Răspunde corect la întrebarea de concurs şi ai şansa să câştigi una dintre cele 7 invitaţii duble la filmul ÎN MIJLOCUL FURTUNII, valabile la Cinema City Sun Plaza dar şi premii originale Warner Bros (felinare, umbrele, tricou damă, sticluţă Tornadă, kit de supravieţuire).

Din 12 septembrie, pregăteşte-te să mergi în Mijlocul Furtunii şi să trăieşti o experienţă unică. În Mijlocul Furtunii, o producţie New Line Cinema în asociere cu Village Roadshow Pictures, cu Richard Armitage şi Sarah Wayne Callies. Din 12 septembrie numai la cinema.

Câştigătorii concursului cu invitaţii la film vor fi aleşi prin tragere la sorţi şi anunţaţi pe site miercuri 17.09.2014. Aceştia se vor prezenta cu un act de identitate la una din casele de bilete ale cinematografului, cu minim 20 minute înainte de începerea spectacolului. 

Câştigătorii concursului cu obiecte promoţionale vor fi aleşi prin tragere la sorţi şi anunţaţi pe site miercuri 24.09.2014. Aceştia sunt rugaţi să trimită un e-mail cu nume, prenume, adresă, număr de telefon şi premiul câştigat la adresa concurs@cinemagia.ro pentru a putea intra în posesia premiului.


PARTICIPA LA CONCURS

invitatii duble la film premii originale In mijlocul furtunii